جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ملکه بادام


ملکه بادام

● مواد لازم
▪ آرد ۲/۱ پیمانه
▪ پودر شکر ۳/۱ پیمانه
▪ خامه ۲ قاشق سوپخوری
▪ BP ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن ۳/۱ پیمانه سر پر
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ شکر ۴/۱ پیمانه
▪ شیر ۸/۱ پیمانه
▪ وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری …

مواد لازم

آرد ۲/۱ پیمانه

پودر شکر ۳/۱ پیمانه

خامه ۲ قاشق سوپخوری

BP ۸/۱ قاشق چایخوری

روغن ۳/۱ پیمانه سر پر

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۴/۱ پیمانه

شیر ۸/۱ پیمانه

وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری

عسل ۳/۱ پیمانه

خلال بادام ۱ پیمانه

کره ۸/۱ پیمانه

زعفران آبکرده ۴/۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

روغن و پودر شکر رازده و وانیل را به همراه تخم مرغ می افزائیم و خوب می زنیم وخامه و شیر را با مواد مخلوط کرده و BP و آرد را با هم مخلوط و الک میکنیم و با مواد مخلوط کرده و خمیر را کف سینی چرب شده پهن می کنیم و داخل فر می گذاریم تا اطراف خمیر طلایی شود و مواد رویه را روی آن پهن کرده و مجدداٌ داخل فر می گذاریم تا روی آن طلایی شود و به صورت گرم برش می دهیم .

طرز تهیه رویه :

تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مواد کاملاٌ باز و مخلوط شود.

groohashpazi.blogfa.com