دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ نان


پودینگ نان

● مواد لازم برای ۸ تا ۱۰نفر:
▪ ۱۰ فنجان نان فانتزی (هر نوع نان فانتزی تازه یا بیات)
▪ ۴ عدد تخم مرغ درشت
▪ یک فنجان شکر
▪ یک قاشق مرباخوری وانیل
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین
▪ ۳۰گرم …

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰نفر:

۱۰ فنجان نان فانتزی (هر نوع نان فانتزی تازه یا بیات)

۴ عدد تخم مرغ درشت

یک فنجان شکر

یک قاشق مرباخوری وانیل

نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین

۳۰گرم کره آب شده

۴ فنجان خامه

به مقدار لازم میوه تازه و یا میوه خشک.

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

قالب متوسطی را کمی چرب کنید.

تخم مرغ و شکر را با سرعت بالا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با هم زن بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. وانیل و پودر دارچین و سپس کره و خامه را خوب مخلوط کنید. ▪ نان و میوه را در ظرف بچینید و با مایه آماده شده روی آن را کاملا بپوشانید.

قالب را در ظرف بزرگ تری حاوی آب داغ قرار دهید و به مدت یک ساعت (زمان پختن) داخل فر قرار دهید.

بگذارید پودینگ کمی خنک شود؛ سپس می توانید با کمی خاک قند، خامه یا بستنی وانیلی آن را تزیین و سرو کنید.