شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

سوپ جو و گوشت


سوپ جو و گوشت

● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم گوشت گاو
▪ ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
▪ نصف پیاز خرد شده
▪ یک عدد هویج خرد شده
▪ یک پیمانه کرفس خرد شده
▪ نصف قاشق چای خوری آویشن خشک
▪ ۶ پیمانه آب
▪ نصف فنجان …

مواد لازم

۲۵۰ گرم گوشت گاو

۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا

نصف پیاز خرد شده

یک عدد هویج خرد شده

یک پیمانه کرفس خرد شده

نصف قاشق چای خوری آویشن خشک

۶ پیمانه آب

نصف فنجان جو

یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

یک قاشق غذاخوری کره

۲۵۰ گرم قارچ

۳ قاشق غذاخوری جعفری.

نمک و فلفل.

طرز تهیه:

گوشت را در روغن خوب به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

در ظرف دیگری هویج، پیاز و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و با کمی آب روی حرارت قرار دهید.

پس از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا این که گوشت نرم شود.

سپس جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر بپزد.

قارچ ها را در تابه حاوی کره تفت دهید تا کمی طلایی شود و همراه با جعفری به سوپ اضافه کنید.