یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

فرنی نارگیلی


فرنی نارگیلی

● مواد لازم برای ۲نفر:
▪ شکر: یک چهارم پیمانه
▪ شیر کم چرب: یک پیمانه
▪ اسانس نارگیل: نصف قاشق مرباخوری
▪ خامه: ۲قاشق غذاخوری
▪ نارگیل تفت داده: ۲قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: یک عدد

● طرز …

مواد لازم برای ۲نفر:

شکر:

یک چهارم پیمانه

شیر کم چرب:

یک پیمانه

اسانس نارگیل:

نصف قاشق مرباخوری

خامه:

۲قاشق غذاخوری

نارگیل تفت داده:

۲قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

یک عدد

طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ را خوب هم بزنید. شیر را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید داغ شود، بدون این که بجوشد حباب در اطراف لبه قابلمه دیده می شود. به تدریج شیر داغ را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در این مرحله اسانس نارگیل را به مواد اضافه کنید. مواد را در ۲ ظرف پیرکس یک نفره بریزید و در سینی حاوی آب قرار دهید، سپس به مدت یک ساعت در فر با ۱۷۵درجه سانتی گراد بپزید. قسمت وسط فرنی سفت نخواهد بود اما با سردشدن خود را می گیرد. پس از خنک شدن با خامه و پودر نارگیل آن را تزئین کنید.