یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پروبیوتیک ها و مواد حساسیت زا


پروبیوتیک ها و مواد حساسیت زا

پروبیوتیک ها میکروب های زنده و سودمندی است که امروزه به محصولات غذایی افزوده می شود.

پروبیوتیک ها میکروب های زنده و سودمندی است که امروزه به محصولات غذایی افزوده می شود. دکتر حمید آهنچیان فوق تخصص آسم و آلرژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب می افزاید: در مواردی برای درمان اسهال کودکان، کپسول پروبیوتیک تجویز می شود.وی گفت: اگر محصولات پروبیوتیک در برنامه روزانه مادران باردار از هفته بیستم به بعد قرار گیرد، احتمال بروز حساسیت به ویژه اگزما در نوزادان به شدت کاهش می یابد.وی می افزاید: ما در کشورمان محصولات لبنی پروبیوتیک داریم اما در کشورهای دیگر آبمیوه، بستنی و... پروبیوتیک هم تولید می شود.وی با اشاره به این که حدود ۱۰۰ نوع پروبیوتیک وجود دارد که هر یک در بهبود بیماری خاصی موثر است، می افزاید: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تحقیقات زیادی در زمینه درمان اسهال، اگزما، دل درد، کولیک شیرخواران و چاقی با پروبیوتیک در حال انجام است.