سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
گراتین اسفناج
مواد لازم:
کره:
یک قاشق مرباخوری
اسفناج خرد شده:
یک کیلوگرم
پنیر پارمیزان رنده شده:
یک پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
پودر جوزهندی:
نصف قاشق مرباخوری
خرده نان تست تازه:
نصف پیمانه
خامه:
۲ و نیم پیمانه
طرز تهیه:
ظرف پیرکس را با کره چرب کنید. اسفناج را که از قبل پخته و آب آن گرفته شده است روی حرارت ملایم قرار دهید. پنیر، نمک، فلفل ، جوزهندی و خامه را اضافه کنید. پس از ذوب شدن پنیر، مواد را به ظرف انتقال دهید و خرده نان را روی آن بپاشید.
قبل از سرو کردن، ظرف را به مدت ۵ یا ۶ دقیقه در گریل قرار دهید تا روی آن طلایی و ترد شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
امتحانات تعطیلی مدارس هواشناسی تهران پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد بارش باران
شهادت رئیس جمهور یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی مغز مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی