شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

پای مرغ و سبزیجات


پای مرغ و سبزیجات

این غذا با استفاده از باقیمانده مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود.
● مواد لازم (برای چهار تا شش نفر)
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
▪ دو عدد سیب‌زمینی کوچک (خرد …

این غذا با استفاده از باقیمانده مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود.

مواد لازم (برای چهار تا شش نفر)

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز بزرگ (خرد شده)

دو عدد سیب‌زمینی کوچک (خرد شده)

۴۵۰ گرم مخلوط سبزیجات (فریزری یا تازه)

دو فنجان آب مرغ

یک قاشق چای‌خوری برگ آویشن خشک

یک قاشق چای‌خوری برگ مرزنجوش خشک

نمک و فلفل به مقدار کافی

دو فنجان مرغ پخته خرد شده

دو قاشق غذاخوری آرد سفید

دو قاشق غذاخوری کره (له شده)

یک عدد تخم‌مرغ زده شده

خمیر نان باگت

طرز تهیه

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون و پیاز را در آن بریزید و بگذارید تا پیازها پس از حدود پنج دقیقه سرخ شوند. سپس سیب‌زمینی را به آن اضافه کرده و آن را پنج دقیقه دیگر بپزید.

سبزیجات، آب مرغ، نمک، فلفل، آویشن و مرزنجوش را نیز به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید. در ظرف را بسته و بگذارید برای مدت ۱۰ دقیقه بپزد و سپس مرغ را به آن بیفزایید.

آرد را با کره مخلوط کرده و سپس در قابلمه در حال جوش بریزید تا ترکیب غلیظ‌تر شود.

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.

فر را از قبل با درجه حرارت ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ته ظرف فر را چرب کرده و مخلوط پای را درون آن بریزید و سپس روی آن را با یک لایه خمیر پای یا خمیر نان باگت بپوشانید. تخم‌مرغ را به هم زده و آن را روی خمیر بمالید.

ظرف را برای مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار داده و سپس حرارت فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید و بگذارید تا پای ۲۰ تا۳۰ دقیقه دیگر نیز بپزد تا روی آن طلایی رنگ شود.

پای مرغ و سبزیجات را حداکثر تا ۱۰ دقیقه پس از خارج کردن از فر باید میل کرد.