پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
از فروش پیچ هم میتوان میلیاردر شد
رینهولد وورت، میلیاردر دیگری از آلمان است که با ثروت ۷/۵ میلیارد دلاری مثل همتای دیگر میلیاردر خود، استفن کوانت در جایگاه صد و سی و دوم فهرست میلیاردرهای فوربز در سال ۲۰۱۰ قرار دارد. وی کارآفرینی آلمانی است که یک شرکت تجاری پیچ و بست و اتصالات را راهاندازی کرده که در حال حاضر با بیش از ۶۰ هزار کارمند در بازارهای جهانی در تکنولوژی چفت و بست و مونتاژ پیشتاز است.
رینهولد وورت در ۲۰ آوریل سال ۱۹۳۵ در اوهرینگن در استان بادن وورتمبارگ آلمان متولد شد. او پسر آلما و آدولف وورت بود. آدولف وورت در سال ۱۹۴۵ یک شرکت عمدهفروشی پیچ و بست برای کارهای نجاری و فلزکاری در هوهنلوهه کوئنزلسائو تاسیس کرد. رینهولد در نوجوانی نوازندگی ویولن میآموخت. در سال ۱۹۴۹ و زمانی که رینهولد ۱۴ ساله شد، پدرش او را از مدرسه بیرون آورد و او را به عنوان یک کارآموز و یکی از کارکنان عملیات عمدهفروشی به شرکت پیچسازی خود در کوئنزلسائو آورد. آدولف وورت زمانیکه رینهولد ۱۹ سال داشت از دنیا رفت و رینهولد که تازه به سن جوانی رسیده بود، طی دو سال بعد از مرگ پدرش توانست کل شرکت را به دست گیرد. درآمد سالانه شرکت در آن زمان در حدود ۸۰ هزار یورو در سال بود. از آنجایی که بازار محلی اقتصادی آسیب پذیر و ضعیف بود، وورت تجارت خود را به کشورهای خارجی گسترش داد تا اینکه شرکت در سال ۱۹۶۲ اولین شرکت فروش خارج از کشور خود را در هلند بازگشایی کرد. اولین شرکت وورت در آمریکا در سال ۱۹۶۹ راه اندازی شد و به دنبال آن اولین شرکت در آفریقا در سال ۱۹۷۰ و در استرالیا در سال ۱۹۸۲ تاسیس شد. وورت در سال ۱۹۸۷ با خرید یک شرکت ژاپنی و همچنین ایجاد یک زیرمجموعه شرکت در مالزی به بازارهای آسیا وارد شد.
رینهولد وورت طی چندین دهه این شرکت محلی کوچک را تبدیل به یک شرکت جهانی با فروشی بیش از ۷/۱۰ میلیارد دلار کرده است. امروزه بیش از ۳ میلیون مشتری این گروه از بخشهای مختلف تجاری و صنعتی هستند. محصولات و خدمات این شرکت شامل بستها و اتصالات، پیچ، میخهای پرچی، مواد شیمیایی، اتصالات مبلمان و ساخت و ساز، ابزارآلات، ابزارهای مکانیکی، ابزارهای نصب، ابزارهای اتومبیل، مدیریت انبار و سیستمهای بازیافت و ذخیره مواد میشود و تعداد محصولات این شرکت به بیش از ۱۲۰ هزار نوع مختلف محصول میرسد. در حال حاضر گروه وورت بیش از ۴۳۰ شرکت فعال در بیش از ۸۶ کشور در سرتاسر دنیا دارد و در واقع بیش از ۶۰ درصد بازگشت سرمایه شرکت از خارج از آلمان حاصل میشود. این گروه سهامی در بنگاههای بانکداری و انرژی خورشیدی نیز دارد. به دنبال رکود جهانی در سال ۲۰۰۹ فروش این گروه به میزان ۱۵ درصد کاهش یافت. در حال حاضر رابرت فریدمن مدیریت گروه وورت را برعهده دارد.
رینهولد وورت در سال ۱۹۹۴ از بخش عملیاتی شرکت کنارهگیری کرد و تا سال ۲۰۰۶ رییس هیات مشورتی گروه بود. او از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ مدیر موسسه تازه تاسیس کارآفرینی در دانشگاه کارلسروهه بود. وورت بخشی از ثروت خود را در بنیاد وورت کوئنزلسائو سرمایهگذاری کرده است. گروه وورت حامی تیمهای ورزشی مختلفی در رشتههای دوچرخهسواری حرفهای، فوتبال، فرمول ۱ و غیره است.
رینهولد وورت در سال ۱۹۵۶ با کارمن وورت ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد. دختر او بتینا از سال ۲۰۰۶ رییس هیات مشورتی شرکت است و دامادش مارکوس بخش محصولات مخصوص ساختمان در گروه را اداره میکند. رینهولد وورت که در حال حاضر بازنشسته شده یک موتور هارلی دیویدسون و گواهینامه حرفهای خلبانی دارد. وی همچنین یک کلکسیون هنری بزرگ و وسیع شامل کارهای امیل دولد، ارنست لجر، آلفرد هیچکاک، ادوارد مونش و پابلو پیکاسو دارد. دانشگاه پالرمو به وورت دکترای افتخاری در تاریخ هنر و موزئوگرافی اعطا کرده است. رینهولد مالک یک کشتی تفریحی به طول ۲۸۰ فوت به نام «کنجکاوی در جنبش» است. رینهولد وورت در حال حاضر ساکن کوئنزلسائو است.
الهام جوادی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست