چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

پنیر موزارلا


پنیر موزارلا

پنیر موزارلا پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه و به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان مصرف می شود. پنیر موزارلا در انواع تازه دودی و نوعی که آب آن را تا حدی گرفته اند عرضه …

پنیر موزارلا پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه و به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان مصرف می شود. پنیر موزارلا در انواع تازه دودی و نوعی که آب آن را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر البته به مدت چند روز، آن را در آب پنیر نگهداری می کنند. برای تهیه این پنیر باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم، مخلوط کرد، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود.

در پایان یادآور می شویم پنیر دارای مقدار زیادی مواد سفیده ای، چربی، کلسیم و فسفر است. ویتامین A، B و Cنیز دارد. البته پنیری که از شیر پرچرب تهیه شود، ارزش غذایی بیشتری دارد.

در ضمن طرز تهیه آن را هم که می دانید. شیر را کمی گرم می کنیم، بعد پنیر مایه را به آن می زنیم به فاصله چند ساعت مانند ماست می بندد سپس آن را در کیسه می ریزیم تا آبش برود و سفت شود.

groohashpazi.blogfa.com