پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
گیاهان خشك كردنی
بعضی از گیاهان برای خشك كردن مناسب نیستند؛ جعفری، پیازچه، رازیانه از این دسته هستند. رایحهی گیاهی مثل ریحان با خشك شدن از بین میرود. بعضی از گیاهان با خشك شدن نه تنها بو مزهی خود را از دست میدهند، بلكه هر بیشتر از مدت خشك شدن آن بگذرد (به عنوان مثال سه تا شش ماه) مثل علف خشك میشوند .
در مقابل برخی از سبزیها مثل برگ بو و ارگانو هر بیشتر از مدت خشك شدن آنها بگذرد، عطر و مزهی آنها بهتر شده و در واقع این دسته از سبزیها بندرت تازه مصرف میشوند. برای اینكه عطر و مزهی گیاهان خشك شده را بازگردانید، باید ابتدا آنها را در یك مایع مثل سركه، آبلیمو یا روغن مایع مناسب با غذای مورد نظر، خیس كنید .
جدیدترین روش استفاده از سبزیها در آشپزخانه به صورت یخزده است كه گرانتر از سبزیهای خشك شده تمام میشود، اما عطر و مزهی آنها بیشتر حفظ شده و هنگام پخته شدن با غذا شباهت بیشتری به سبزی تازه دارند. از مخلوط سبزی یخزده و خشك هم میتوان استفاده كرد. در این صورت باید از نسبت یك به یك استفاده شود .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی
تهران قتل بازنشستگان هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت پلیس سلامت سازمان هواشناسی سرقت قوه قضاییه خانواده
بانک مرکزی مهرداد بذرپاش مسکن خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو بورس دلار واردات خودرو
حامیم تصادف سینمای ایران شهید تلویزیون سینما بازیگر قرآن کریم سریال
ژاپن ماهواره دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه آمریکا روسیه نوار غزه حماس اوکراین چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام رئال مادرید
تبلیغات سامسونگ ساخت و ساز ایلان ماسک گوگل عکاسی
دیابت سرطان خواب رژیم غذایی ویتامین سازمان غذا و دارو افسردگی عشق پروتئین