یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
خوراك گوشت مكزیكی
مواد لازم:
۷۵۰ گرم گوشت استیكی
۳۵ گرم پودر مخصوص تاكو
(یا ادویه معمولی)
۲ قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
۱ عدد پیاز قرمز
۴ عدد گوجه فرنگی كوچك
۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید. روغن را در یك تابه نچسب بزرگ داغ كنید. پیاز را خلال كرده و با گوشت در تابه بریزید. گوشت و پیاز را تفت دهید تا زمانی كه گوشت كاملاً پخته و برشته شود. نمك و ادویه را اضافه كنید و بعد از چند تفت آنها را در ظرف دیگری خالی كنید. فلفل ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و در همان تابه تفت دهید تا نرم شوند. گوشت و پیاز را به تابه برگردانید. گوجه فرنگی ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و با گشنیز به غذا اضافه كنید و چند تفت بدهید تا گوجه داغ شده و كمی نرم شود. غذا آماده سرو است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست