دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

کورمای ‌سبزی


کورمای ‌سبزی

● مواد لازم برای۴نفر:
▪ روغن زیتون بکروبودار: یک قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
▪ پودر زیره و گشنیز: هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم برای۴نفر:

روغن زیتون بکروبودار:

یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:

یک عدد

پودر هل:

یک قاشق چای‌خوری

پودر زیره و گشنیز:

هر کدام ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه:

یک قاشق غذاخوری

فلفل تند خرد شده:

یک عدد

سیر خرد شده:

یک عدد

پودر زنجبیل:

یک قاشق چای‌خوری

مخلوط سبزی شامل هویج، گل کلم، سیب‌زمینی، کدوی خرد شده:

۸۰۰ گرم

سبزی‌های تند:

۵۰۰ میلی‌لیتر

نخود فرنگی فریز شده:

۲۰۰ گرم

ماست:

۲۰۰ میلی‌لیتر

روش تهیه :

۱) روغن زیتون را در یک ظرف گرم کنید. پیاز را با ادویه روی حرارت ملایم به‌مدت ۵‌تا ۶ دقیقه بپزید تا طلایی شود. فلفل، سیر و زنجبیل را نیز اضافه کرده و یک دقیقه بپزید. سپس مایه را روی سبزی‌ها بریزید و ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید.

۲) اگر افراد خانواده به ۲ دسته گیاه‌خوار و گوشت‌خوار تقسیم می‌شوند، این مایه را به ۲ قسمت تقسیم کنید. مرغ را تکه‌تکه کنید و در یک ماهی‌تابه حرارت دهید. نیمی از مواد سبزی را روی آن ریخته و ۱۰ دقیقه بپزید. نخود فرنگی‌ها را هم تقسیم کنید و روی مایه مرغ و سبزی بریزید و ۳ دقیقه بپزید تا تمام سبزی‌ها نرم شوند و مرغ هم کامل بپزد.

۳) مایه را از روی حرارت برداشته و درصورت دلخواه ماست ‌ را به آن اضافه کنید.

نکته: اگر می‌خواهید این غذای هندی را با گوشت میل کنید، می‌توانید یک دوم سینه مرغ را برای هر نفر سرو کنید.