سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پلو قبولی


پلو قبولی

● مواد لازم:
▪ گوشت: ۵۰۰ گرم؛
▪ برنج: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود خیس کرده: ۲ لیوان؛
▪ سیر: ۱ بوته؛
▪ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ پیاز خام: ۱ عدد؛
▪ خرما: ۱۰ تا …

مواد لازم:

گوشت:

۵۰۰ گرم؛

برنج:

۵۰۰ گرم؛

نخود خیس کرده:

۲ لیوان؛

سیر:

۱ بوته؛

پیاز داغ:

۲ قاشق غذاخوری؛

روغن یا کره حیوانی:

۲ قاشق غذاخوری؛

پیاز خام:

۱ عدد؛

خرما:

۱۰ تا ۱۲ عدد؛

نارنج:

۳ عدد؛

ادویه (شامل:

هل، تخم گشنیز، میخک، زعفران، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل): به میزان لازم؛

طرز تهیه:

گوشت و نخود و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، نخود و ادویه ها را اضافه کرده با آن کمی تفت می دهیم سپس آب برنج را اندازه می کنیم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم می کنیم. هسته های خرما را درآورده و کمی سرخ می کنیم و همراه نارنج با غذا سرو می کنیم و در آخر روی برنج زیره می پاشیم.

نکته:

۵ تا ۶ عدد میخک کافی است.