سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
خربزه, هندوانه یا طالبی
به نظر میرسد در میان تمام صیفیجات، انرژی حاصل از خوردن خربزه به دلیل قند فراوان از دیگر اعضای این گروه، بیشتر باشد. حال قصد داریم به شما خواص و برتریهای هر یک از این صیفیجات را بگوییم.
خیلی شیرین نیستند
متاسفانه گاهی برخی افراد به خصوص آنهایی که دچار اضافه وزن هستند، گمان میکنند اگر هندوانه یا خربزهای شیرین نباشد، قند و کالری ندارد و میتوانند با خیال راحت به هر میزان که دلشان خواست، از آن بخورند. در صورتی که اصلا اینطور نیست.قند موجود در صیفیجات، با تبدیل نشاسته موجود در محصول به قند در مدت رسیدن آن، تشکیل میشود. یعنی دلیل اینکه صیفیجات، شیرینی لازم را ندارند، وجود نداشتن شرایط آب و هوایی یا زراعی مناسب برای تبدیل نشاسته به قند درون آنهاست، اما همین صیفیجات کمشیرین هم کالری دارند و مصرف بیش از اندازه آنها میتواند باعث چاقی شود.
خربزه؛ آزادکننده هیستامین
حتما شما هم تابهحال شنیدهاید که معمولا به افرادی که دچار سرماخوردگی شدهاند، توصیه میشود خربزه نخورند؛ چون عامل آزادکننده هیستامین در خربزه وجود دارد که احتمال تشدید سرماخوردگی و آلرژی را در افراد مستعد بالا میبرد. اما چنین عاملی در هندوانه و طالبی وجود ندارد و مصرف این میوهها نمیتواند باعث تشدید سرماخوردگی شود.البته ناگفته نماند که خربزه، نمیتواند به خودی خود باعث ابتلا به سرماخوردگی شود و فقط اگر زمینه بروز بیماری در فردی وجود داشته باشد، خوردن آن میتواند باعث جلو انداختن یا تشدید علایم بیماری شود. یکی دیگر از باورهای شایع در مورد خربزه این است که نباید آن را با عسل خورد. گاهی تداخلات غذایی میتواند مشکلاتی را برای افراد به وجود بیاورد اما واقعیت این است که هنوز هیچ تحقیق علمی و معتبری که بتواند ضرر خوردن خربزه با عسل را توجیه کند، انجام نشده است.
هرچه پررنگتر، بهتر
رنگدانهها، از عوامل ایجاد رنگ در انواع میوهها، سبزیها و صیفیجات هستند. هر چقدر که رنگ طالبی و خربزه زردتر باشد و رنگ هندوانه هم قرمزتر، یعنی رنگدانههای بیشتری در آنها وجود دارد و ارزش غذایشان هم بالاتر است. تحقیقات مختلف، ثابت کردهاند که مصرف مداوم خوراکیهای حاوی رنگدانهها میتواند از ابتلا به انواع سرطان و حتی بیماریهای قلبی - عروقی هم پیشگیری کند.هنگام خرید صیفیجات، حواستان باشد که پررنگترین آنها را انتخاب کنید تا بیشترین فایده را با مصرف آنها به بدنتان برسانید.
از مصرف صیفیجات تا نفخ
بسیاری از افراد پس از خوردن صیفیجات یا تخمه آنها، دچار نفخ و دلدرد میشوند. نفخ پس از مصرف صیفیجات به دلیل نوع مواد قندی موجود در آنها اتفاق میافتد. بخش قابل توجهی از صیفیجات را قند فروکتوز تشکیل میدهد و اگر مقدار زیادی هندوانه، طالبی، خربزه و سایر خوراکیهای حاوی قند فروکتوز را مصرف کنید، مقدار زیادی از این قند وارد بدنتان میشود.عمل جذب قند فروکتوز در دستگاه گوارش برخلاف قند گلوکز به کندی صورت میگیرد و چون فرصت کافی برای جذب این قند در دستگاه گوارش فراهم نمیشود، بخشی از آن به روده بزرگ میرود و در آنجا تخمیر میشود و همین مساله میتواند زمینه ایجاد نفخ را پس از مصرف فراهم کند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد بالگرد تبریز دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور امتحانات هواشناسی تهران پلیس امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
شهادت رئیس جمهور قیمت طلا بورس یارانه قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
لیلا حاتمی تلویزیون سینما شهید رئیسی سینمای ایران هنرمندان شعر زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل چین غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی بازی تراکتور بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث اینترنت هواپیما
سلامت رژیم غذایی مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی