چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
طرفداران نودل بخوانند
![طرفداران نودل بخوانند](/web/imgs/16/18/hokav1.jpeg)
متخصصان آمریکایی اعلام کردند مصرف نودلهای فوری که قوت غالب کرهایهاست برای قلب خطر دارد اما اعلام این خبر با واکنش مردم کرهجنوبی روبرو شده است.
بیمارستان قلب و عروق «بیلور» آمریکا اخیرا اعلام کرده که مصرف نودلهای فوری که در میان شهروندان کره جنوبی محبوب و پرطرفدار است، سبب بروز برخی مشکلات قلبی میشود اما ظاهرا اعلام این نظر سبب جریحهدار شدن غرور مردم کرهجنوبی شده زیرا آنها این اظهارنظر را لجبازانه، غیراخلاقی و حتی ملیگرایانه میدانند. مردم کرهجنوبی بیش از هر ملیتی در سال نودل فوری میخورند و بسیاری از آنها گفتهاند خوردن نودل را ترک نخواهند کرد. بسیاری از آنها نیز در تهیه نودلها شیوههایی را ابداع کردهاند که قسم میخورند برای سلامتی انسان مفید است. آنها نودلهای حاوی امگا-۳ و محتوی سبزیجات که در آن از ادویه کمتری استفاده شده را مصرف میکنند. برخی نیز نتایج این مطالعه را مردود میدانند و میگویند چگونه یک بیمارستان که در مهد چیزبرگر جهان فعال است مصرف نودل را مضر میداند؟
به گزارش چانیا مورنینگ پست، «کیم مینکو»، یک ادیتور فیلم که عاشق خوردن نودل است و این غذای فوری حداقل هفتهای پنج نوبت در وعدههای غذایی وی جای دارد میگوید: نتایج هیچ مطالعهای مرا از خوردن نودل باز نمیدارد چرا که خوردن نودل بهترین لحظه زندگی من است. از نخستین قاشق آن تا عطر، طعم و جویدن نودل سراسر پر از حس خوب است.
در مطالعهای که به تازگی نتایج آن در آمریکا اعلام شده، متخصصان از سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ میلادی بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر از ساکنان کرهجنوبی را در سنین ۱۹ تا ۶۴ سال مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند افرادی که در رژیم غذایی خود از گوشت فراوان، نوشابههای گازدار، غذاهای سرخ کردنی و فستفودها از جمله نودلهای فوری استفاده میکنند در معرض افزایش چاقیهای شکمی و افزایش LDL یا «کلسترول بد» هستند. بنابراین مطالعه مصرف نودلهای فوری بیش از دو بار در هفته سبب افزایش احتمال بروز سندرم متابولیکی میشود که یکی از عوامل بروز مشکلات قلبی به ویژه در زنان محسوب میشود.
با این حال نتایج این مطالعه یک سؤال مهم را در ذهن مطرح میکند که آیا واقعا خوردن نودل بیش از سایر رژیمهای غذایی متداول که روزانه خورده میشوند برای سلامتی ضرر دارد؟ که البته هنوز جواب قاطعی برای این سوال پیدا نشده است.
نودل فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره پا به عرصه وجود گذاشتند یک غذای رشتهای فوری و اغلب تند است که در لیوانهای یکبار مصرف و قابل بازیافت بستهبندی شده و در کره جنوبی میتوان این لیوانهای نودل را در هر مکانی اعم از کافینت، کتابخانه، قطارها و هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد. در عین حال این نودلها سرشار از نمک هستند و یک لیوان از نودلهای پرفروش و محبوب در کره جنوبی محتوی بیش از ۹۰ درصد از نمک مجاز روزانه مردم این کشور است ضمن اینکه نباید از غذایی که کمتر از یک دلار قیمت دارد توقع خاصیت غذایی بیشتر از این داشت.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت انتخابات ریاست جمهوری
هواشناسی تهران تب دنگی قتل سلامت پلیس وزارت بهداشت حوادث قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران خانواده
مسکن قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت سکه بازار خودرو دولت سیزدهم قیمت خودرو دلار بورس بازار سرمایه حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما تئاتر تخت جمشید سینمای ایران کنسرت علیرضا قربانی سارا بهرامی رسانه ملی دفاع مقدس کتاب سریال
فناوری ماهواره کنکور ۱۴۰۳ وزیر علوم
رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه فلسطین جنگ غزه آمریکا غزه اسرائیل دونالد ترامپ فرانسه جو بایدن چین
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جام ملت های اروپا لیگ برتر نقل و انتقالات
هوش مصنوعی اینترنت نمایشگاه الکامپ اینستاگرام هواپیما سامسونگ ایرانسل عیسی زارع پور اپل چشم گوگل
پارکینسون قهوه سرطان اضطراب کاهش وزن هندوانه افسردگی دیابت بارندگی مو