چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کدوی ادویهای
مواد لازم:
کدوی بزرگ:
یک عدد
آرد ذرت:
یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری
مرزنگوش خشک:
نصف قاشق مرباخوری
زردچوبه:
یک هشتم قاشق مرباخوری
روغن زیتون:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدوها را پوست کنید سپس مانند سیب زمینی سرخ شده برش بزنید. در کاسه ای آردذرت، نمک، فلفل، زردچوبه، مرزنگوش و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس برش های کدو را کاملا به مواد آغشته کنید و روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید تا کدوها ترد شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست