پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
کدوی ادویهای
مواد لازم:
کدوی بزرگ:
یک عدد
آرد ذرت:
یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری
مرزنگوش خشک:
نصف قاشق مرباخوری
زردچوبه:
یک هشتم قاشق مرباخوری
روغن زیتون:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدوها را پوست کنید سپس مانند سیب زمینی سرخ شده برش بزنید. در کاسه ای آردذرت، نمک، فلفل، زردچوبه، مرزنگوش و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس برش های کدو را کاملا به مواد آغشته کنید و روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید تا کدوها ترد شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مسکن خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون ازدواج کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
هواپیما دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه مصر
رئال مادرید فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ ناسا عیسی زارع پور آب گوگل مایکروسافت
سرطان هندوانه کنسرو بیماران خاص آسم سنگ کلیه بیمه سبزیجات اعتماد به نفس