دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

تاکوی آلبالو، ساندویچی با طعم خاص


تاکوی آلبالو، ساندویچی با طعم خاص

تاکوی آلبالو درواقع یک ساندویچ متفاوت است که در تهیه آن از آلبالو هم استفاده شده و طعم آلبالو در کنار دیگر مواد موجود در این ساندویچ طعم خوشمزه و خاصی به آن داده است.

تاکوی آلبالو درواقع یک ساندویچ متفاوت است که در تهیه آن از آلبالو هم استفاده شده و طعم آلبالو در کنار دیگر مواد موجود در این ساندویچ طعم خوشمزه و خاصی به آن داده است.

مواد لازم

۴ عدد گوجه‌فرنگی

۲ /۱ ۱ پیمانه آلبالو

۱ عدد پیاز کوچک

۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

۲ /۱ پیمانه گشنیز

۱ عدد فلفل سبز خرد شده

۱ ق س آب‌لیمو

۲ /۱ ق چ زیره

۲ /۱ ق چ نمک

۴ /۱ ق چ فلفل

۸ عدد نان ترتیلا

۸-۶ عدد تخم‌مرغ

۲ /۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده

به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را حلقه‌ای خرد کنید. پیاز را هم حلقه‌ای خرد کنید.

۲. روی سینی فر یک کاغذ آلومینیومی قرار دهید. سبزیجات حلقه‌ای خرد شده را روی آن بچینید و سینی را حدود ۷-۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سبزیجات تغییر رنگ دهند سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند.

۳. بعدازآنکه سبزیجات خنک شدند، آنها را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً نرم و پوره‌ای شوند. حالا گشنیز، آب‌لیمو، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شوند.

۴. آلبالوها را بعد از شست‌وشو هسته‌هایشان را جدا کرده و پوره سبزیجات را به آلبالوها اضافه کرده ، آنها را خوب باهم مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۵. موقع سرو، تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه بزنید و داخل تابه با مقداری روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا خرد شده ، بپزند . حالا روی نان‌های ترتیلا مقداری تخم‌مرغ بریزید، سپس مقداری از مخلوط آلبالو را روی آن قرار دهید. در انتها مقداری پنیر روی هرکدام از ساندویچ‌ها قرار دهید و سرو کنید.