چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
انتخاب موادغذائی
۱. سعی کنید غذاهای اسیدی و غذاهای نشاستهای را بهصورت وعدههای جداگانه میل کنید. اسید باعث خنثیشدن (alkaline medium) که یک هضمکننده نشاستهای است شده و در نتیجه تخمیر شدن و هضم نشدن نشاسته را به ثمر خواهد داشت.
۲. در هر وعده سعی کنید تنها از یک نوع پروتئین استفاده کنید و از میکس کردن چند نوع پروتئین با یکدیگر اجتناب نمائید.
۳. پروتئین و اسید را بهصورت مجزا میل کنید. اسید موجود در غذاهای اسیدی در آزادشدن اسیدهای هضمکننده پروتئین خلل ایجاد کرده و از هضم شدن آن جلوگیری مینماید. پروتئین هضم نشده در داخل بدن نیز مسبب تولید یک نوع باکتری که خاصیت سمی نیز دارد میشود.
۴. چربی و پروتئین را بهصورت جداگانه مصرف کنید بعضی از غذاها علیالخصوص دانههای میوه و آجیل حاوی بیش از ۵۰ درصد چربی میباشند که برای هضم آنها به ساعتها وقت نیاز میباشد.
۵. موادقندی (آبمیوه) و پروتئین را یکجا میل نکنید.
۶. حتیالمقدور هندوانه را همیشه بهصورت تنها میل کنید.
۷. میوهها و نشاستهجات را بهصورت جداگانه میل کنید در داخل معده هیچ عمل هضمی بر روی میوه انجام نمیپذیرد حال اگر میوه با ماده دیگری میل شود، میوه بدون اینکه عمل هضمی بر روی آن انجام شود برای مدت زمانی که غذا توأم با آن در معده در حال هضم است در معده باقی میماند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست