دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
انتخاب موادغذائی
۱. سعی کنید غذاهای اسیدی و غذاهای نشاستهای را بهصورت وعدههای جداگانه میل کنید. اسید باعث خنثیشدن (alkaline medium) که یک هضمکننده نشاستهای است شده و در نتیجه تخمیر شدن و هضم نشدن نشاسته را به ثمر خواهد داشت.
۲. در هر وعده سعی کنید تنها از یک نوع پروتئین استفاده کنید و از میکس کردن چند نوع پروتئین با یکدیگر اجتناب نمائید.
۳. پروتئین و اسید را بهصورت مجزا میل کنید. اسید موجود در غذاهای اسیدی در آزادشدن اسیدهای هضمکننده پروتئین خلل ایجاد کرده و از هضم شدن آن جلوگیری مینماید. پروتئین هضم نشده در داخل بدن نیز مسبب تولید یک نوع باکتری که خاصیت سمی نیز دارد میشود.
۴. چربی و پروتئین را بهصورت جداگانه مصرف کنید بعضی از غذاها علیالخصوص دانههای میوه و آجیل حاوی بیش از ۵۰ درصد چربی میباشند که برای هضم آنها به ساعتها وقت نیاز میباشد.
۵. موادقندی (آبمیوه) و پروتئین را یکجا میل نکنید.
۶. حتیالمقدور هندوانه را همیشه بهصورت تنها میل کنید.
۷. میوهها و نشاستهجات را بهصورت جداگانه میل کنید در داخل معده هیچ عمل هضمی بر روی میوه انجام نمیپذیرد حال اگر میوه با ماده دیگری میل شود، میوه بدون اینکه عمل هضمی بر روی آن انجام شود برای مدت زمانی که غذا توأم با آن در معده در حال هضم است در معده باقی میماند.
مسعود پزشکیان پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران دولت سیزدهم سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
محرم قتل آلودگی هوا تهران کنکور شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه پلیس راهور
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی بازار خودرو واردات خودرو بورس بازار سرمایه دلار قیمت سکه ایران خودرو
عاشورا کربلا کتاب تلویزیون امام حسین (ع) سینمای ایران رسانه ملی رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ ماهی باتری ربات
رژیم صهیونیستی فرانسه غزه فلسطین جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین دونالد ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا بازی
ناسا هوش مصنوعی سامسونگ
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی طب سنتی کودک ویتامین عشق آلزایمر کاهش وزن تب دانگ