یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خوراک گل کلم با پنیر


خوراک گل کلم با پنیر

● ارزش غذایی
▪ کالری: ۱۹۲
▪ چربی: ۱۷ گرم
▪ پروتئین: ۶ گرم
▪ فیبر: ۷/۱ گرم
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ گل کلم: یک عدد
▪ سیر پوست کنده و درشت خرد شده : ۳- ۲ حبه
▪ لیمو ترش: یک عدد
▪ روغن زیتون: به مقدار …

ارزش غذایی

کالری:

۱۹۲

چربی:

۱۷ گرم

پروتئین:

۶ گرم

فیبر:

۷/۱ گرم

مواد لازم برای ۴ نفر

گل کلم:

یک عدد

سیر پوست کنده و درشت خرد شده :

۳- ۲ حبه

لیمو ترش:

یک عدد

روغن زیتون:

به مقدار لازم

نمک و فلفل :

به مقدار لازم

پنیر پارمیسان :

به مقدار لازم

طرز تهیه

۱) فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.

۲) گل‌های گل کلم را از هم جدا کنید و دریک ظرف نسوز، در فر قرار دهید.

۳) سیر را به گل کلم اضافه کنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.

۴) روی مواد فوق، نمک و فلفل بپاشید.

۵) ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سر گل کلم‌ها قهوه‌ای شود حرارت دهید.

۶) برای اینکه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یک چنگال استفاده کنید.

۷) پس از اینکه کاملا پخته شد، آن را از فر خارج کرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل کنید.