شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی


● مواد لازم
▪ یک سوم فنجان شکر،
▪ یک چهارم فنجان آب سرد،
▪ یک دوم قاشق چای خوری وانیل،
▪ یک دوم فنجان آرد،
▪ ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (تلخ)،
▪ یک دوم قاشق چای خوری بیکینگ پودر،
▪ …

مواد لازم

یک سوم فنجان شکر،

یک چهارم فنجان آب سرد،

یک دوم قاشق چای خوری وانیل،

یک دوم فنجان آرد،

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (تلخ)،

یک دوم قاشق چای خوری بیکینگ پودر،

دو قاشق غذاخوری ،

یک قاشق چای خوری پودر شکر،

دو قاشق غذاخوری گردو،

دو قاشق غذاخوری کره نباتی.

طرز تهیه

در یک ظرف بزگ کره را آب کنید، آن را از روی اجاق گاز بردارید و شکر، آب سرد و وانیل را به آن اضافه کنید و کم کم آرد را داخل ظرف بریزید، به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر به هم بزنید. سپس گردو را به آن اضافه کنید. خمیر به دست آمده را قالب کیک پزی بریزید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. هنگامی که سرد شد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.



همچنین مشاهده کنید