چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تارت موز و انبه


طرز تهیه تارت موز و انبه

ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به خصوص وقتی روی آن پودر نارگیل تفت داده شده, بریزید.

ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به خصوص وقتی روی آن پودر نارگیل تفت داده شده, بریزید.

مواد لازم:

ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر ۲۰ سانتیمتر : ۸ عدد

موز رسیده کوچک : ۲ عدد

انبه , خرد شده : ۱ عدد

آرد ذرت : ۳ قاشق غذاخوری

شکر زرد کریستالی : ۶ قاشق غذاخوری

شیر سویا : ۳۰۰ میلی لیتر

شیر نارگیل : ۱۵۰ میلی لیتر

اسانس وانیل : ۱ قاشق چای خوری

پودر نارگیل تفت داده شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

۱. موزها را خرد نمایید و یکی از آن ها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید .

۲. آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آن ها را با هم مخلوط نمایید . شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملا با هم ترکیب شوند . سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانی که کاملا سفت و غلیظ شوند , آن ها را بپزید .

۳. اسانس وانیل را به مخلوط اضافه نمایید و آن را روی میوه های چیده شده بر روی خمیر , بریزید .

۴. باقی مانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو , دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه تارت موز و انبه :

پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها می فروشند . پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد .