جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
صبح را با خوردن تخممرغ آغاز کنیم
پژوهشی جدید نشان میدهد شروع روز با تخممرغ، شاید بیشتر بتواند جلوی گرسنگی شما را بگیرد.
دانشمندان دریافتند افرادی که در وعده صبحانه تخممرغ میخورند، دیرتر از کسانی که یک کاسه غلات میخورند، گرسنه میشوند.
دانشمندان حدس میزنند پروتئین موجود در تخممرغ، بیشتر از پروتئین موجود در گندم، افراد را سیر نگهمیدارد.
شاید برای افرادی که میخواهند مقداری از وزن خود را بکاهند، تغییر نوع پروتئین رژیم غذایی، به جای کم کردن مقدار حجم غذا، مطلوبتر باشد. لذا پژوهشگران بر این باورند که پژوهشهای بیشتری باید در این باره انجام شود تا این روش، به عنوان یک راهبرد برای کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.
یکی از پژوهشگران میگوید: «این مطالعه نشان میدهد رژیم غذاییای که پروتئین آن بیشتر است، شاید کیفیت سیر شدن از غذا را افزایش دهد و لذا امکان موفقیت رژیم لاغری افزایش یابد.»
یک تخممرغ بزرگ حدود ۷۰ کالری انرژی، ۶ گرم پروتئین و ۵گرم چربی و ۱۸۶ میلیگرم کلسترول دارد.
تخممرغ در برابر غلات
در این پژوهش، ۲۰ فرد چاق یا دارای اضافه وزن شرکت داشتند. این افراد به ۲ گروه تقسیم شدند و به مدت یک هفته در وعده صبحانه، به یکی از این گروهها تخممرغ و به گروه دیگر غلات سرد داده شد. با این که این دو نوع صبحانه با هم متفاوت بود، اما میزان کالری، کربوهیدرات، پروتئین و چربی صبحانه هر دو گروه دقیقا با هم برابر بود.
البته پژوهشگران اعلام نکردند در این پژوهش، تخممرغها چگونه آماده شدند، چند عدد تخممرغ به افراد داده شد و چه چیزهای دیگری در صبحانه افراد وجود داشت.
روز اول و آخر هفتهای که مطالعه در آن انجام شد، شرکتکنندگان برای ناهارمیتوانستند نوع و میزان غذای خود را انتخاب کنند. در این دو روز، پژوهشگران به بررسی این که چقدر شرکتکنندگان قبل و بعد از صبحانه احساس گرسنگی یا سیری میکردند، پرداختند و میزان کالری مصرف شده آنها در وعده ناهار را هم محاسبه کردند. همچنین از افراد شرکتکننده نمونه خون گرفتند تا میزان هورمون گرلین (هورمونی که محرک گرسنگی است) و PYY۳-۳۶ (هورمونی را که باعث حس سیری میشود)، اندازهگیری کنند.
سپس شرکتکنندگان ۲ هفته رژیم عادی خود را در پی گرفتند و سپس برای ۲ هفته دیگر، صبحانه ۲ گروه با هم عوض شد.
پژوهشگران نتیجه گرفتند افرادی که در صبحانه تخممرغ مصرف کرده بودند، پیش از ناهار کمتر احساس گرسنگی میکردند و هنگام ناهار، غذای کمتری میخوردند. همچنین این افراد، در فاصله ۳ ساعت بین صبحانه و ناهار، میزان هورمون گرلین کمتر و PYY۳-۳۶ بیشتری داشتند. این به آن معناست که بین ۲ وعده غذایی، کمتر احساس گرسنگی و بیشتر احساس سیری میکردند.
پژوهشگران امیدوارند در آینده، پژوهشهای بیشتری برای طراحی رژیمهای غذایی لاغری با بهکارگیری پروتئین مناسب و بدون افزایش کمی پروتئین آن صورت گیرد.
مترجم: صالح سپهریفر
منبع: webmd
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه