جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
مربای خیار
مواد لازم :
خیار ریز ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب ۳ پیمانه
گلاب و هل درسته کمی
آب آهک به مقدار لازم
طرز تهیه :
خیارها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شوند.سپس آنها را می شوییم تا نمکشان برود.
بعد آنها را مدت ۴ ساعت در آب آهک قرار داده و ۴ ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم.
چند بار آب آن را عوض می کنیم.
خیارها را ۱۰دقیقه در آب داغ می جوشانیم و ۱۰ دقیقه درآب سرد قرار می دهیم.
سپس آنها را داخل شربت شکری که چند جوش زده، حدود ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد.
بعد گلاب و هل را اضافه می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست