شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
۳ نکته برای پخت یک کیک
هنگام پخت کیک گاهی پیش میاد که با وجود رعایت دستور پخت، باز با مشکل رو به رو می شیم. هر آشپزی فوت و فن خودشو داره اما بد نیست به نکته هایی هم که ما براتون میگیم توجه کنین.
*پرهیز از مصرف تخم مرغ سرد: مثل کره که باید به دمای اتاق برسه، لازمه که تخم مرغ هم دما با اتاق باشه تا مواد خوب با هم مخلوط بشه. در صورتی که عجله دارین کره را تکه کنین و به مدت ۵ ثانیه هر بار در مایکروفر قرار بدین یا تخم مرغ را نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کاسه حاوی آب ولرم بذارین.
*چرب کردن قالب: قالب را با برس مخصوص شیرینی چرب کنین تا همه جای قالب کاملاً چرب بشه.
*آرد را درست اندازه گیری کنین: آرد را در پیمانه بریزین سپس با چاقو سطح اونو صاف کنین. هرگز پیمانه رو تو آرد فرو نکنین چون بیشتر از اون چه نیازه به مواد اضافه میشه.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب وزارت کشور رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس قتل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت طلا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بورس ایران خودرو گاز بانک مرکزی هوش مصنوعی نمایشگاه نفت مالیات بازار خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال نمایشگاه مهران مدیری تئاتر
فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران رئال مادرید هوادار لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه استقلال
ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اینترنت ناسا اپل فیبرنوری گوگل ماهواره
کاهش وزن چاقی فشار خون آسم زایمان سرماخوردگی