چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
طاس كباب
مواد لازم:
گوشت:
نیم كیلو
گوجهفرنگی:
یك كیلو
آلو:
۲۵۰ گرم
پیاز:
۷۵۰ گرم
روغن:
۳۰۰ گرم
سیبزمینی:
نیمكیلو
بادمجان:
نیم كیلو
نمك و فلفل و زردچوبه:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را پوست كنده و آنها را حلقهحلقه كنید.گوشتها را قطعهقطعه كرده و كنار بگذارید.نصف روغن را در ظرفی ریخته یك ردیف پیاز وگوشت در ظرف بچینید به همین ترتیب این كار راادامه دهید تا تمام گوشتها تمام شود. آلو راشسته و روی گوشت و پیاز بچینید. نصف لیوان آبو مقداری نمك به آن اضافه كنید و با حرارتملایم به مدت یك ساعت بپزید، در فاصله اینیك ساعت بادمجانها را پوست كنده وحلقهحلقه كنید و در آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید. سپس گوجه فرنگیها را در آبجوش قرار دهید و آنها را هم پس از حلقهحلقهكردن كنار بگذارید. سیبزمینیها را هم به همینروش حلقهحلقه كنید و سپس سیبزمینی،بادمجان و گوجهفرنگی را روی گوشت و پیاز قراردهید. زردچوبه و بقیه روغن را كه نگه داشتهبودید، با كمی نمك و فلفل و نصف لیوان آبروی مواد بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه رویحرارت ملایم بگذارید و بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست