پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
خواص درمانی انواع فلفل
انواع مختلف فلفل ها جزو گروه سبزیجات هستند و این دسته از سبزیها از فلفل سبز دلمهای گرفته تا فلفل تند قرمز همگی در یک گروه غذایی جای میگیرند و تقریباً دارای خواص زیادی هستند.
محققان میگویند؛ فلفل ها یکی از منابع غنی از ویتامین ث و کاروتنها هستند ؛ متخصصان از مدتها پیش معتقدند که از فلفل میتوان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده نمود.
بسیاری از محققان و متخصصان طب سنتی در چین توصیه میکنند که زنان برای کاهش دردهای ناشی از دوره عادت ماهانه میتوانند از فلفل استفاده نمایند.
کاپسیسین مادهای در فلفل است که باعث گرم بودن این گیاه میشود ؛ اگر چه فلفل گیاهی گرم است، اما کاپسیسین موجود در آن باعث کاهش درجه حرارت بدن می شود و برای همین مردم مناطق آب و هوای گرم به زیاد فلفل مصرف می کنند.
کاپسیسین به عنوان فعالترین ماده موجود در فلفل، باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن می گردد.
این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که سلولهای بدن را از آسیب مولکولهای رادیکال آزاد محافظت می نماید و درعین حال خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد.
این ماده سیستم قلبی عروقی را تحریک و سیستم هاضمه را تقویت می کند و باعث کاهش درد مفاصل می شود و برای مثانه به عنوان داروی ضد احتقان و ضد باکتری مفید می باشد.
محققان می گویند، فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث کاهش فشارخون نیز میگردد.
مواد موجود در فلفل از انعقاد خون در رگها جلوگیری می نمایند و این خواص فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک فراوانی می نماید.
اگر چه برخی از انواع فلفل زبان را می سوزانند، اما این گیاه واقعاً مسکن قوی است ؛ این گیاه ابتدا باعث تحریک درد میشود، اما پس از مدتی از شدت علایم درد در بدن می کاهد.
کاپسیسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین میدهد، بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی، میزان ورم ناشی از این بیماریها را نیز می کاهد.
مواد موجود در فلفل با تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی در معده و نابودی باکتریهایی که میتوانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می نمایند ؛ فلفل به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتری همچنین از بروز اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می نماید.
محققان تاکید می کنند؛ این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان باعث رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریهها می گردد و از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می نماید در نتیجه برای بیماران مبتلا به آمفیزم (بیماری اتساع و بزرگ شدن ریه ها) بسیار مفید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست