چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
سالاد عدس و بادام
مواد لازم:
سرکه ـ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ـ به میزان کافی
روغن زیتون ـ ۶ قاشق غذاخوری
کره ـ ۳ قاشق غذاخوری
برگ های گشنیز ـ یک پیمانه
بادام ورق شده یا خلال بادام ـ سه چهارم پیمانه
عدس ـ یک و سه چهارم پیمانه
پیاز ریز خرد شده ـ یک عدد
طرز تهیه:
عدس را در قابلمه ای با آب سرد کافی بجوشانید. سپس درجه حرارت را کاهش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود. آب عدس را جدا کنید. روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید، عدس، نصف پیمانه برگ گشنیز ونیمی از پیاز، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
کره را در ماهیتابه ای بریزید، بادام را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بادام را از کره جدا و به سالاد عدس اضافه کنید.*باقی مانده پیاز و گشنیز را روی سالاد بریزید و در صورت تمایل با چند برش لیمو سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۹۸ گرم عدس:
کالری ـ ۲۳۰چربی کلی ـ یک گرم
کربوهیدرات کلی ـ ۴۰ گرمسدیم ـ ۴ میلی گرم
فیبر غذایی ـ ۱۶ گرمقند ـ ۴ گرم
پروتئین ـ ۱۸ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست