یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

مرغ تند و شیرین


مرغ تند و شیرین

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ: ۴ عدد.
▪ زنجبیل تازه: یک تکه کوچک.
▪ پیازچه: ۳ عدد.
▪ آب داغ: یک سوم لیوان.
▪ عسل: ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو: یک سوم لیوان.
▪ سس سیر تند: یک و نیم قاشق مرباخوری.
▪ سس سویا: …

مواد لازم:

سینه مرغ:

۴ عدد.

زنجبیل تازه:

یک تکه کوچک.

پیازچه:

۳ عدد.

آب داغ:

یک سوم لیوان.

عسل:

۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو:

یک سوم لیوان.

سس سیر تند:

یک و نیم قاشق مرباخوری.

سس سویا:

دو قاشق مرباخوری.

آرد ذرت:

دو قاشق مرباخوری.

آرد:

نصف لیوان.

نمک:

نصف قاشق مرباخوری.

روغن سرخ کردنی:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

پوست سینه مرغ را جدا و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.

زنجبیل را پوست کنده، رنده کنید.

در ظرفی، عسل را در آب داغ حل کنید سپس آب لیمو، سس تند سیر و سس سویا را به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.

در ظرف دیگری آرد ذرت را در کمی آب حل کنید.

در کاسه بزرگی آرد و نمک را با هم مخلوط و تکه های مرغ را کاملا به آن آغشته کنید.

روغن را داغ و تکه های مرغ را سرخ کنید و کنار بگذارید.

پس از سرخ شدن تکه های مرغ، یک قاشق روغن را داغ و زنجبیل را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس سس مخلوط را اضافه کنید و پس از یک دقیقه مخلوط آرد ذرت و آب را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا غلیظ شود.

در این مرحله پیازچه و تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید و به مدت دو دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید.

سینه مرغ آماده شده را با برنج و یا نان سرو کنید.