سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی


کیک شکلاتی

شکر، شکلات تلخ و کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مواد لازم:

شکر: ۲پیمانه

شکلات تلخ: ۱۱۲گرم

کره: ۵۷گرم

آرد: ۲پیمانه

جوش شیرین: ۲قاشق مرباخوری

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

شیر: یک پیمانه

سرکه سیب: یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ: ۲عدد

وانیل: کمی

چیپس شکلاتی: یک و نیم پیمانه

خامه: یک و نیم پیمانه (هم دما با اتاق)

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

شکر، شکلات تلخ و کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

سرکه و شیر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

ظرف مناسب را کمی چرب کنید. آنگاه شکلات، تخم مرغ و مخلوط شیر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و در ظرف تهیه شده بریزید.

مایه کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه در فر بگذارید و پس از پخت و کمی خنک شدن، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.

چیپس شکلاتی را به طریق بن ماری آب کنید و بگذارید کمی خنک شود. لازم است مخلوط شکلات و خامه در یک دما باشد. در غیر این صورت کیک صاف و یکدست نخواهد شد.

خامه را با یک قاشق چای خوری آب لیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکلات ذوب شده و خامه ترش را با هم مخلوط و برای تزیین وسط و روی کیک از آن استفاده کنید.