شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا
این سبزی، خطر سرطان روده را کاهش می دهد
محققان آمریکایی می گویند، اسفناج علاوه بر این که غنی از ویتامین C و روی است، خطر بروز سرطان روده را نیز کاهش می دهد. به نقل از سایت «MSN»، مصرف گیاهان سبز و برگ دار تاثیر ماده سرطان زای موجود در گوشت پخته شده را کاهش می دهد.
محققان تاثیر پیچیده و بیولوژیکی ماده سرطان زا بر کروموزوم ها را بررسی می کنند. نتایج آزمایشی که روی نمونه های آزمایشگاهی انجام شد بیانگر این است که مصرف این گیاه احتمال بروز تومور روده بزرگ را از ۵۸ به ۲۳ درصد کاهش می دهد. شکل گیری سرطان یک روند پیچیده است که در آن سلول های آسیب دیده از طرق مختلف به وجود می آیند.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران انتخابات 1403 پزشکیان ستاد انتخابات کشور سیاست
هواشناسی تهران شهرداری تهران پلیس راهور قتل سازمان هواشناسی اربعین پلیس دریاچه ارومیه سلامت حوادث گرما
قیمت دلار خودرو بورس قیمت طلا دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو دولت سیزدهم واردات خودرو مسکن بانک مرکزی بازار خودرو
ماه محرم الناز شاکردوست سینما تالار وحدت بهاره رهنما هنرمندان محرم تلویزیون بازیگر سینمای ایران رامبد جوان تئاتر
کنکور ۱۴۰۳
جنگ غزه رژیم صهیونیستی جو بایدن انگلیس روسیه اسرائیل غزه فلسطین آمریکا دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین سازمان همکاری شانگهای
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو لیگ برتر ترکیه نقل و انتقالات
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک ناسا گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
سرطان ورزش کاهش وزن کمردرد تب دنگی خواب