جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
نگهداری عسل
PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است، بنابراین باید از نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری كرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب میشود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن میشود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه و
برای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه میشوند. ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتی، رقیق و آبكی میشود. عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب میكند. بنابراین نباید آن را نزدیك موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهیهای دودی و … نگه داشت. در نزد عامه عسل متبلورشده و شكركزده عسل تقلبی شناخته میشود كه این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شكرك و جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "۶۵" درجه سانتیگراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بستهبندی میكنند تا عسل آنها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل میكند و مانع شكركزدن عسل میشود. در ضمن
بهترین دما برای نگهداری عسل "۷" تا "۱۲" درجه سانتیگراد است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تعطیلی شنبه دلار طلا
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه لبنان یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی آلزایمر مغز گوگل آیفون اپل باتری سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری سازمان غذا و دارو پوست دیابت کاهش وزن سرماخوردگی