یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

آش کشک خاله و حلیم بوقلمون


آش کشک خاله و حلیم بوقلمون

هرچند طعم آش و حلیم در تمام سال دوست‌داشتی است اما خوردن آن در سرمای زمستان حال و هوای دیگری دارد. این غذاها بخصوص از نوع آش، جایگاه ثابتی در سفره غذایی ما ایرانیان دارد.

هرچند طعم آش و حلیم در تمام سال دوست‌داشتی است اما خوردن آن در سرمای زمستان حال و هوای دیگری دارد. این غذاها بخصوص از نوع آش، جایگاه ثابتی در سفره غذایی ما ایرانیان دارد.

به گفته رئیس اتحادیه کباب، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی تهران، بجز ماه رمضان ـ که داغ ترین ماه فروش آش و حلیم محسوب می شود ـ در ماه های سرد سال نیز تقاضا برای خرید این غذاها افزایش می یابد.

حسین محمدی افزود: قیمت آش و حلیم در بازار نسبت به ماه رمضان تغییری نکرده است، هرچند اتحادیه، تقاضایی برای بررسی در این خصوص به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال کرده تا قیمت آش و حلیم کمی افزایش پیدا کند. به گفته وی، در حال حاضر قیمت هر کیلو آش رشته ۶۰۰۰ تومان و قیمت هر کیلو آش شله قلمکار ۷۰۰۰ تومان است. در حال حاضر، هر کیلو حلیم ساده با قیمت ۷۰۰۰تومان در مغازه ها عرضه می شود که به گفته محمدی در صورت استفاده از کنجد و دارچین اضافی یا گوشت بوقلمون و روغن حیوانی در آن و تبدیل آن به «حلیم معجون» قیمت هر کیلو حلیم به حدود ۸۰۰۰ تومان خواهد رسید. با این حال اگر اهل غذاهای کنسروی هستید، می توانید کنسرو آش رشته و آش جو را نیز در مغازه ها بیابید که قیمت قوطی های ۴۳۰ گرمی آن حدود ۶۰۰۰ تومان است. اما در روزهای سرد، سوپ را نیز نمی توان فراموش کرد. قیمت هر پرس سوپ معمولی جو در رستوران ها حدود ۴۰۰۰ تومان است؛ البته این روزها بازار سوپ های آماده نیز داغ است و برندهای مختلف غذایی این سوپ های آماده را با طعم های مختلف روانه بازار کرده اند.