جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب با آناناس و سس باربیکیو


جوجه کباب با آناناس و سس باربیکیو

در ابتدا فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید و در ادامه جوجه و آناناس و دوباره فلفل دلمه ای را به ترتیب قرار دهید و به همین گونه تا پایان سیخ ادامه دهید و در انتهای هر سیخ فلفل دلمه ای را قرار دهید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر

نمک به مقدار لازم

آناناس ۱ عدد (حبه شده)

سس باربیکیو ۱.۵ فنجان

فلفل دلمه ای ۱ عدد (فلفل دلمه ای قرمز - تکه شده به اندازه ۲.۵ سانتیمتری)

سینه مرغ ۲ عدد (بزرگ - حبه شده)

فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید و در ادامه جوجه و آناناس و دوباره فلفل دلمه ای را به ترتیب قرار دهید و به همین گونه تا پایان سیخ ادامه دهید و در انتهای هر سیخ فلفل دلمه ای را قرار دهید.

روی هر سیخ به وسیله فرچه مخصوص از سس باربیکیو بمالید و روی هر کدام نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را تکان دهید تا سس های اضافی روی آن ها ریخته شود.

سیخ ها را روی حرارت متوسط روی منقل قرار دهید و هر چند دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا کاملا مغز پخت شوند و روی هر سیخ دوباره باقیمانده سس باربیکیو را بمالید و سرو کنید.