چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی)


قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی)

در قابلمه مناسبی ابتدا پیاز و سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مواد لازم:

تخم مرغ - ۵ عدد

سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم

آرد گندم - یک پیمانه

پیاز و سیر - به میزان لازم

تمرهندی - یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه - به میزان لازم

گرد لیمو - به میزان دلخواه

روغن - به مقدار لازم

آب - به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یا گوجه نگینی خرد شده- به میزان دلخواه

طرز تهیه:

در قابلمه مناسبی ابتدا پیاز و سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی های معطر را بعد از شستن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و همراه پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.

در مرحله بعد تمرهندی را در کمی آب حل و به مایه اضافه کنید.

آرد را در کمی آب حل و به سبزی ها اضافه کنید.

در مرحله آخر نمک، گرد لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید مواد جا بیفتد.