پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آش بادمجان سبزوار


طرز تهیه آش بادمجان سبزوار

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت  3 ساعت

مواد برای 4 الی 5 نفر

مواد لازم برای تهیه آش بادمجان

گوشت سردست آبگوشتی  ٣٠٠ الی ٤٠٠ گرم

پیاز یک عدد متوسط

بلغور گندم ٢٥٠ گرم

لوبیای سفید، لوبیای قرمز، نخود، لوبیا چیتی از هر کدام ١٠٠ گرم

پیاز خلالی سرخ شده سه الی چهار قاشق غذاخوری

بادمجان یک کیلو

کشک حدود 200 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه

نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم


طرز تهیه آش بادمجان سبزوار

طرز تهیه آش بادمجان

ابتدا گوشت را شسته و به همراه پیاز در قابلمه ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و بعد از پخت ریش ریش میکنیم.

سپس بادمجان ها را پوست کنده، نمک پاش میکنیم تا تلخاب آن خارج شود. بعد از نیم ساعت  بادمجانها را با دستمال خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. بعد از خنک شدن آنها را مربع مربع خرد میکنیم.

در مرحله بعدی تمام حبوبات را که از قبل خیس کرده ایم را میگذاریم خوب بپزه. سپس به  بلغور پخته اضافه میکنیم. بعد پیاز را خلالی خرد کرده وسرخ میکنیم و دو قاشق مربا خوری زردچوبه به پیاز اضافه کرده بعد از کمی تفت به مواد بالا که همان بلغور و حبوبات هست می افزاییم.

پس از ان گوشت پخته شده و خرد شده و بادمجان سرخ شده و خردشده را هم به مواد بالا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آش خوب جا بیفته.

زمانی که آش کشدار و غلیظ شد 100 گرم از کشک را هم به اش اضافه میکنیم.

در مرحله اخر هم در یک ظرف جدا سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ درست کرده و به همراه ١٠٠ گرم مابقی کشک را برای تزئین آش استفاده میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد آش بادمجان

آش بادمجان جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آش بادمجان سبزوار