چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
رشته پلو ترکی | طرز تهیه رشته پلو ترکی
رشته پلویی 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
نمک به میزان لازم
برنج 1 پیمانه
آب مرغ ½ 1 پیمانه
طرز تهیه رشته پلو ترکی
یک قابلمهٔ مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کره کامل آب شود.
سپس پیاز و نمک را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد مخلوط می کنیم تا پیازها شفاف شوند. سپس رشته پلویی و برنج را نیز اضافه کرده و 1 دقیقهٔ دیگر آن ها را هم می زنیم.
آب مرغ را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و درب آن را می گذاریم تا برنج بپزد.
هر از گاهی آن را کمی هم می زنیم. پس از این که برنج پخت، غذا را داخل بشقاب کشیده و سرو می کنیم.
رشته پلو ترکی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
رشته پلو ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست