جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

رشته پلو ترکی | طرز تهیه رشته پلو ترکی


مواد لازم رشته پلو ترکی

رشته پلویی 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
نمک به میزان لازم
برنج 1 پیمانه
آب مرغ ½ 1 پیمانه


رشته پلو ترکی | طرز تهیه رشته پلو ترکی


طرز تهیه رشته پلو ترکی

    یک قابلمهٔ مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کره کامل آب شود.

    سپس پیاز و نمک را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد مخلوط می کنیم تا پیازها شفاف شوند. سپس رشته پلویی و  برنج را نیز اضافه کرده و 1 دقیقهٔ دیگر آن ها را هم می زنیم.

    آب مرغ را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و درب آن را می گذاریم تا برنج بپزد.

    هر از گاهی آن را کمی هم می زنیم. پس از این که برنج پخت، غذا را داخل بشقاب کشیده و سرو می کنیم.
 


رشته پلو ترکی | طرز تهیه رشته پلو ترکی

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو ترکی

رشته پلو ترکی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
رشته پلو ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

رشته پلو ترکی ، طرز تهیه رشته پلو ترکی