چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

بیسکویت قالبی | طرز تهیه بیسکویت قالبی


مواد لازم برای بیسکویت قالبی


کره 100 گرم 
شکر یک بار الک شده 50 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر بادام یک بار الک شده 30 گرم
آرد سه بار الک شده 100 گرم
وانیل اندکی
سفیده تخم مرغ یا رویال آیسینگ برای تزیین سفیدهٔ یک تخم مرغ یا رویال آیسینگی که با یک سفیده تهیه شده


بیسکویت قالبی | طرز تهیه بیسکویت قالبی


طرز تهیه بیسکویت قالبی


نکته:فر باید قبل از قرار گرفتن خمیر به حرارت 180–170 درجه رسیده باشد.

1. کره را ابتدا در دمای معمولی اتاق قرار داده تا نرم شود. کره را بهم زده تا بصورت کرم دربیاید شکر را هم اضافه کرده بهم می زنیم تا سفید شود، تخم مرغ را هم اضافه کرده و خوب بهم می زنیم تا هوا داخل آن شده و پف دار شود.

2. بادام را با مایه مخلوط می کنیم سپس آرد الک شده را هم اضافه می کنیم تا حدی مخلوط می کنیم که بصورت خمیر در بیاید. خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت نیم ساعت یا بیشتر در یخچال قرار می دهیم تا خمیر سفت شود.

3. بر روی سطحی که خمیر بر روی آن قرار می گیرد کمی آرد می پاشیم. برای اینکه وردنه به خمیر نچسبد بهتر است کمی آرد بر روی خمیر نیز پاشیده شود. خمیر را به ضخامت 4 میلیمتر پهن کرده و با قالب بیسکویت می بریم سپس با برس بر روی قطعات خمیر بریده شده سفیدهٔ تخم مرغ را می مالیم. قطعات بیسکویت را در سینی فر چرب شده می چینم. خمیر را در فری که از قبل به حرارت 180–170 درجه رسیده است به مدت 15 دقیقه می پزیم.


بیسکویت قالبی | طرز تهیه بیسکویت قالبی

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت قالبی

بیسکویت قالبی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بیسکویت قالبی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیسکویت قالبی ، طرز تهیه بیسکویت قالبی