جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بریانی سبزیجات


مواد لازم:
روغن سبزی جات:یک قاشق غذاخوری
پیاز:یک عدد، خلال شود.
سیر:2 حبه، خرد شود.
چوب دارچین:یک عدد
هل از پوست در نیامده:6 عدد
زیره:یک و نیم قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز:نصف قاشق چای خوری
برنج دانه بلند:2 پیمانه
آب سبزی جات:3 پیمانه
لوبیا سبز خرد نشده:175 گرم، سر و ته آن زده شود.
گل کلم:200 گرم، به گلچه های کوچک تقسیم شود.
قارچ:100 گرم، دو نیم شود.
برگ گشنیز تازه:نصف پیمانه
بادام بو داده:2 قاشق غذاخوری
ماست کم چرب:4/1 پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا روغن را درون قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس سیر و پیاز را در روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید. دارچین، هل، زیره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه کنید و 30 ثانیه آن ها را حرارت دهید. برنج را به ظرف اضافه کرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط کنید، سپس آب سبزی جات، لوبیا، گل کلم و قارچ را به آن ها اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که آب آن جذب شود، بگذارید بجوشد. سپس حرارت را تا حد امکان کم کرده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، آن را حرارت دهید. چوب دارچین را از درون قابلمه بیرون آورید. غذا را در طرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز و بادام بو داده بریزید و همراه با ماست آن را میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد بریانی سبزیجات

بریانی سبزیجات جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بریانی سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بریانی سبزیجات