پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

طرز تهیه فیله مدالیون


مواد لازم برای فیله مدالیون
فیله گوساله :240 گرم
آب پیاز :2 قاشق غذاخوری
سس سویا :یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون :100 گرم
مواد لازم برای سس 
آب آلبالو :نصف پیمانه
آب انگور قرمز :یک پیمانه
آرد ذرت :یک قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه فیله مدالیون
طرز تهیه فیله مدالیون
فیله گوساله را به تکه های 70 گرمی تقسیم کرده با آب پیاز سس سویا و روغن زیتون مخلوط کنید  و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
آب آلبالو آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی هم بزنید تا رنگ سس قرمز و شفاف شود پس از دو دقیقه از روی حرارت بردارید. در این حالت سس غلیظ و شفاف می شود.
تکه های گوشت را روی حرارت به ترتیب 3 دقیقه یک طرف و 2 دقیقه طرف دیگر را سرخ کنید. بهتر است برای این کار از آتش و ذغال همراه با توری های مخصوص این کار استفاده کنید اما اگر در اختیار ندارید ماهی تابه چدنی هم انتخاب خوبی است.

طرز تهیه فیله مدالیون
نکات تکمیلی در مورد فیله مدالیون

فیله مدالیون جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
فیله مدالیون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فیله مدالیون