دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پای لیمو
مواد لازم پای لیمو
طرز تهیه پای لیمو
نکات تکمیلی در مورد پای ليمو
کره 50 گرم
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
آرد 2 و نیم پیمانه
آرد ذرت 50 گرم
شکر 200 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش نصف پیمانه
شیر یا آب سرد 1 پیمانه
کره سرد 150 گرم
روغن جامد 50 گرم
نمک 4/1 قاشق چایخوری
آب سرد نصف پیمانه
خامه جهت تزئین 200 گرم
برای تهیه خمیر ابتدا نمک و آرد و شکر را با هم مخلوط کرده
بعد روغن و کره سرد را به آن اضافه کنید و با انگشت ماساژ دهید تا به صورت گلوله های ریز در آید
بعد کم کم آب را اضافه کنید تا خمیر مورد نظر به دست آید .
خمیر را 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید بعد روی صفحه ای که کمی آرد پاشیده اید خمیر را به ضخامت نیم ساعت باز کرده
و داخل قالب پای طوری قرار داده تا دیواره ظرف را بپوشاند .
اضافات خمیر را از اطراف گرفته و با چنگال روی خمیر را چند سوراخ کرده
و روی خمیر کاغذ روغنی انداخته و در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه گذاشته تا خمیر نیم پز شود
بعد از فر خارج کرده کاغذ روغنی را برمی داریم و مجدد 20 دقیقه دیگر در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد .
بعد از فر خارج و اجازه دهید کاملاٌ سرد شود .
برای تهیه سس پای آرد ذرت و شکر را در یک قابلمه کوچک ریختهبعد شیر سرد و آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو را اضافه کنید
و قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید
بعد کمی که غلیظ شد از مایع با قاشق برداشته و کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه کنید تا زرده ها کم کم گرم شود .
( زرده ها را از قبل با چنگال بزنید ) . توجه اینکه یک باره مایع را به تخم مرغ ها اضافه نکنید زیرا زرده ها لخته شده و بوی نامطبوع به کرم می دهد
بعد مجدد مایع را روی حرارت گذاشته و کره را اضافه کنید تامایع غلظت لازم را به دست آورد .
بعد از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کاملاٌ خنک شود .
در صورتی که از خامه می خواهید استفاده کنید کف خمیر پای پخته شده 2 قاشق غذاخوری خامه بریزید بعد کرم لیمو را که کاملاٌ خنک شده روی آن ریخته و با بقیه خامه تزئین کنید .
نکته
این کرم را می توان با مرنگ سرو کنید و یا اینکه با خامه زده شده برای لا به لای کیک استفاده کنید.
پای ليمو جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پای ليمو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب رافائل گروسی حج مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان دولت حجاب ایران حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت تورم
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی طالبان رفح
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ فناوری آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید ناسا ماهواره ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی بیمه چای زیبایی ویتامین دندانپزشکی کاهش وزن آلرژی سبزیجات