دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پودر فلفل پاپریکا | ایران کوک
مواد لازم
- فلفل دلمه ای قرمز 1 کیلو
پودر فلفل پاپریکا
طرز تهیه: فلفل دلمه ای ها را خوب بشوئید و خشک کنید. کلاه فلفلها را گرفته و تخم های فلفل را خارج کنید و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببرید.
فلفلها را روی سیم فلزی مخصوص فر بچینید و در فر قرار دهید. زیر سیم فلزی سینی فر را با فویل پوشانده و در کف فر بگذارید تا آب فلفل ها روی فویل بریزد. فر را تا 120 درجه سانتی گراد بچرخانید و اجازه دهید تا فلفل ها به مدت تقریبا 3 ساعت در حرارت فر قرار بگیرند و آرام آرام خشک شوند.
پس از اینکه فلفل ها را از فر بیرون آوردید، صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را آسیاب کنید و در یک بطری شیشه ای تمیز نگهدارید.
- حاضر است در : 190 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : فلفل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست