چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پودر چیلی - پودر فلفل تند چیلی- ادویه چیلی مخصوص غذاهای مکزیکی| ایران کوک
مواد لازم
- پودر پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی 2 قاشق چایخوری
- زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 2 قاشق چایخوری
- پودر پیاز 3/4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل تند 1/2 قاشق چایخوری
پودر چیلی
پودر چیلی یکی از ادویه های پرطرفدار و پرکاربرد است که از ترکیب فلفل چیلی و چند ادویه دیگر تهیه می شود. پودر چیلی یکی از ترکیبات اصلی غذاهای مکزیکی است و بدلیل عطر و طعم فوق العاده ای که دارد در انواع غذاها استفاده می شود.
طرز تهیه: تمام ادویه ها، یعنی پودر فلفل تند، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پونه کوهی و زیره را در کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس ادویه چیلی را در ظرف مناسب بریزید. درب آن را ببندید و در جای خشک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
نکته: می توانید این ادویه را در مقادیر بیشتر تهیه کنید و برای مصارف بعدی نگه دارید.
- حاضر است در : 5 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
- مواد لازم : پاپریکا, پودر سیر, زیره, فلفل قرمز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست