جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کوکی کراکر شکلاتی - شکلات و بادام و کراکر | ایران کوک
مواد لازم
- بیسکوئیت کراکر 400 گرم
- کره نرم شده 3/4 لیوان
- شکر قهوه ای 3/4 لیوان
- چیپس شکلاتی کاکائویی 3/4 لیوان
- چیپس شکلاتی شیری 3/4 لیوان
- بادام بو داده خرد شده 3/4 لیوان
کوکی کراکر شکلاتی
طرز تهیه: فر را تا دمای 205 درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید. کاغذ شیرینی را در کف سینی فر قرار دهید و سپس فویل را پهن کنید. کراکر ها را روی فویل نزدیک بهم بچینید.
در یک شیرجوش شکر قهوه ای را همراه با کره آب کنید و اجازه دهید تا مخلوط 3 دقیقه بجوشد.سپس مخلوط را روی کراکر ها بریزید. سینی فر را به مدت 5 تا 6 دقیقه در فر قرار دهید.
در فر را باز کنید و در همان حالت چیپس های شکلاتی کاکائویی و شیری را روی کراکر ها بریزید تا کمی آب شوند، سپس کراکر ها را از فر بیرون بیاورید و بادام خرد شده را روی آنها بپاشید و سپس به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری کنید.
این شیرینی کالری بسیار پایینی دارد و از مزایای آن این است که سریعا در یخچال خنک و سفت و حاضر می شود.
- حاضر است در : 20 دقیقه
- وعده: صبحانه, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : بیسکوییت و کوکی و کراکر
- مواد لازم : بادام, بیسکوئیت, شکر قهوه ای, شکلات چیپسی, کره
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب