جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مارشمالوی خانگی



	طرز تهیه مارشمالوی خانگی | وب

این آب‌نبات نرم (مارشمالو) از مخلوط ژلاتین، سفیده تخم مرغ، شکر و شربت ذرت تهیه می‌‌شود و بافتی اسفنجی دارد.

مدت زمان آماده سازی مارشمالوی خانگی حدود 3 ساعت و 15 دقیقه می‌باشد. از مارشمالو در تهیه انواع دسرها از جمله ژله رولی، و یا برای تهیه خمیر فوندانت و یا به صورت مجزا به عنوان آب‌نبات استفاده می‌شود.


<h2>مواد لازم جهت تهیه مارشمالوی خانگی</h2>

پودر ژلاتین

24 گرم

آب سرد

1 پیمانه

شکر دانه ریز

1/2 پیمانه

شربت ذرت

1 پیمانه

نمک

1/8 قاشق چایخوری

وانیل

1/8 قاشق چایخوری

پودر شکر

1/2 پیمانه


<h2>طرز تهیه مارشمالوی خانگی</h2>

  1. ابتدا یک ظرف سرامیکی یا شیشه‌ای با سایز 9 در 13 را به وسیله روغن جدا کننده پوشش دهید.
  2. پودر ژلاتین را روی 1/2 پیمانه آب سرد بپاشید و بر روی بخار کتری شروع به هم زدن کنید تا زمانی که ذرات ژلاتین به کلی حل شوند.
  3. در یک ظرف گود کوچک، شکر، نمک، شربت ذرت و 1/2 پیمانه آب سرد را مخلوط کنید و با حرارت ملایم شروع به هم زدن کنید تا زمانی که ذرات شکر کاملا ذوب شوند. پس از ذوب شدن کامل شکر، حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید به مدت یک دقیقه مواد به جوش آیند. (در مرحله جوشیدن به هیچ عنوان نیازی به هم زدن نمی‌باشد.) سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
  4. ژلاتین حل شده را به شربت ذرت اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید. سپس درجه همزن را بالا برده و به مدت 10 دقیقه به خوبی هم بزنید تا پف کند و کمی خنک شود. در این مرحله وانیل را به مواد اضافه کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
  5. مواد مارشمالو را در ظرفی که از قبل با روغن چرب کرده‌اید بریزید و 1/4 پیمانه از پودر شکر را روی آن الک کنید. سپس، به مدت 3 ساعت و یا یک شب در یخچال استراحت دهید.
  6. به کمک کاتر قلبی که چرب شده است، اسلایس‌های مارشمالو قلب شکل را برش دهید و در ظرف نسبتا گودی که حاوی پودر شکر است بغلتانید و همه زوایای مارشمالو را به پودر شکر آغشته نمایید.


	طرز تهیه مارشمالوی خانگی | وب

  1. مارشمالوی خانگی را در ظرف در بسته و در جای خنک به مدت 5 روز می‌توانید نگهداری کنید.


	طرز تهیه مارشمالوی خانگی | وب


گروه آشپزی وب