دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)
به طور کلی، به هر خوراکی که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه شده و داخل تابه و به فرم کوکو تهیه شود؛ "خاگینه" گفته میشود. خاگینه جزو غذاها یا دسرهای سنتی ایرانی به حساب میآید و انواع مختلفی دارد. اگر به صورت شیرین و همراه با عسل، شکر یا شهد تهیه شود به عنوان دسر و در غیر این صورت به عنوان غذا سرو میشود.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه خاگینه ساده را به شما آموزش دهیم که به سادگی پخت نیمرو بوده و بسیار خوشمزه است و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل میشود.
مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی):آرد 5 ق غذاخوری تخم مرغ 2-3 عدد شکر 2 ق غذاخوری شیر 4 ق غذاخوری بیکینگ پودر 1 ق چایخوری وانیل نصف ق چایخوری عسل 2 ق غذاخوری روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی):- برای تهیه خاگینه ساده ابتدا آرد، تخم مرغ، شکر، شیر را باهم مخلوط کنید.
- بیکینگ پودر و وانیل را نیز اضاقه کرده و مواد را هم بزنید.
- یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
- مقداری روغن در تابه بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک ملاقه از مواد برداشته و در تابه بریزید.
- 3-4 دقیقه بعد، خاگینه را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.
- وقتی دو طرف سرخ شد، آنها را از تابه در آورده و داخل ظرف سرو قرار دهید.
- روی خاگینهها عسل بریزید و سرو کنید.
- میتوانید برای تزیین این دسر ساده از مقداری گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید.
همانطور که دیدید، طرز تهیه خاگینه ساده بسیار آسان است. در شهرهای مختلف، این خوراک را با مواد کموبیش یکسانی تهیه میکنند، برای مثال به مشابه ترکیب بالا در گیلان کاکا گفته میشود. با همین مواد همچنین نوعی دسر بینالمللی نیز تهیه میشود که پنکیک نام دارد. امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی وب
آرد | 5 ق غذاخوری |
تخم مرغ | 2-3 عدد |
شکر | 2 ق غذاخوری |
شیر | 4 ق غذاخوری |
بیکینگ پودر | 1 ق چایخوری |
وانیل | نصف ق چایخوری |
عسل | 2 ق غذاخوری |
روغن | برای سرخ کردن |
طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی):- برای تهیه خاگینه ساده ابتدا آرد، تخم مرغ، شکر، شیر را باهم مخلوط کنید.
- بیکینگ پودر و وانیل را نیز اضاقه کرده و مواد را هم بزنید.
- یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
- مقداری روغن در تابه بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک ملاقه از مواد برداشته و در تابه بریزید.
- 3-4 دقیقه بعد، خاگینه را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.
- وقتی دو طرف سرخ شد، آنها را از تابه در آورده و داخل ظرف سرو قرار دهید.
- روی خاگینهها عسل بریزید و سرو کنید.
- میتوانید برای تزیین این دسر ساده از مقداری گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید.
همانطور که دیدید، طرز تهیه خاگینه ساده بسیار آسان است. در شهرهای مختلف، این خوراک را با مواد کموبیش یکسانی تهیه میکنند، برای مثال به مشابه ترکیب بالا در گیلان کاکا گفته میشود. با همین مواد همچنین نوعی دسر بینالمللی نیز تهیه میشود که پنکیک نام دارد. امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل شیراز سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی سلامت پلیس وزارت بهداشت بارش باران
حقوق سربازان سایپا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
رژیم غذایی کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی