دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)


به طور کلی، به هر خوراکی که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه شده و داخل تابه و به فرم کوکو تهیه شود؛ "خاگینه" گفته می‌شود. خاگینه جزو غذاها یا دسرهای سنتی ایرانی به حساب می‌آید و انواع مختلفی دارد. اگر به صورت شیرین و همراه با عسل، شکر یا شهد تهیه شود به عنوان دسر و در غیر این صورت به عنوان غذا سرو می‌شود.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه خاگینه ساده را به شما آموزش دهیم که به سادگی پخت نیمرو بوده و بسیار خوشمزه است و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی):

آرد5 ق غذاخوری
تخم مرغ2-3 عدد
شکر2 ق غذاخوری
شیر4 ق غذاخوری
بیکینگ پودر1 ق چای‌خوری
وانیلنصف  ق چای‌خوری
عسل2 ق غذاخوری
روغنبرای سرخ کردن


	طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی) | وب

طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی):

  1. برای تهیه خاگینه ساده ابتدا آرد، تخم مرغ، شکر، شیر را باهم مخلوط کنید.
  2. بیکینگ پودر و وانیل را نیز اضاقه کرده و مواد را هم بزنید.
  3. یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  4. مقداری روغن در تابه بریزید.
  5. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک ملاقه از مواد برداشته و در تابه بریزید. 
  6. 3-4 دقیقه بعد، خاگینه را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. 
  7. وقتی دو طرف سرخ شد، آن‌ها را از تابه در آورده و داخل ظرف سرو قرار دهید.
  8. روی خاگینه‌ها عسل بریزید و سرو کنید.
  9. می‌توانید برای تزیین این دسر ساده از مقداری گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید. 
همان‌طور که دیدید، طرز تهیه خاگینه ساده بسیار آسان است. در شهرهای مختلف، این خوراک را با مواد کم‌وبیش‌ یکسانی تهیه می‌کنند، برای مثال به مشابه ترکیب بالا در گیلان کاکا گفته می‌شود. با همین مواد همچنین نوعی دسر بین‌المللی نیز تهیه می‌شود که پنکیک نام دارد. امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری: گروه آشپزی وب