جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس قارچ
سسها از چاشنیهای پرطرفدار برای غذاها هستند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید قارچ این خوراکی پرخاصیت سس خوش طعمی هم میتواند داشته باشد. علاوه بر سس قارچ انواع دیگر سسها هم وجود دارند که در لینک زیر میتوانید با طرز تهیه هر کدام از آنها آشنا شوید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
در این مقاله به سه روش مختلف برای تهیه سس قارچ اشاره خواهیم کرد و شما میتوانید بسته به ذائقه و سلیقه خود انتخاب و تهیه فرمایید.
روش اول:
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ
قارچ |
250 گرم |
پیاز |
1 عدد |
خامه |
1 پیمانه |
روغن |
2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سس قارچ
- قارچها را در قطعات کوچک خرد کنید.
- پیاز را نگینی کنید.
- قارچ را در تابه به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- پیاز و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.
- خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه
دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم
بزنید و سپس سس را سرد و یا گرم سرو نمایید.
روش دوم:
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ و سیر
قارچ |
300 گرم |
سیر |
3 حبه |
کره |
2 قاشق غذاخوری |
خامه |
1/3 پیمانه |
پنیر پارمزان |
2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
آویشن، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه سس قارچ خامهای و سیر
- کره را در به همراه یک قاشق روغن روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
- قارچ را به تابه بیفزایید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
- خامه، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید.
- در نهایت سس را از روی حرارت بردارید و پارمزان رنده شده را به سس قارچ اضافه کنید و با جعفری ساطوری شده در کنار انواع پاستا و استیک سرو نمایید.
روش سوم:
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ بدون خامه
قارچ |
300 گرم |
کره |
3 قاشق غذاخوری |
شیر سرد |
2 و 1/2 پیمانه |
آرد |
3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زرد چوبه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سس قارچ بدون خامه
- قارچ را به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که نرم شود و آب آن کشیده شود. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.
- آرد را در شیر سرد حل کنید.
- کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه دهید.
- در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
- در صورت تمایل برای طعم بهتر از 2 قاشق خامه میتوانید در روند پخت بهره ببرید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست