جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سس قارچ



طرز تهیه سس قارچ | وب

سس‌ها از چاشنی‌های پرطرفدار برای غذاها هستند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید قارچ این خوراکی پرخاصیت سس خوش طعمی هم می‌تواند داشته باشد. علاوه بر سس قارچ انواع دیگر سس‌ها هم وجود دارند که در لینک زیر می‌توانید با طرز تهیه هر کدام از آن‌ها آشنا شوید.


 معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس

در این مقاله به سه روش مختلف برای تهیه سس قارچ اشاره خواهیم کرد و شما می‌توانید بسته به ذائقه و سلیقه خود انتخاب و تهیه فرمایید.

روش اول:

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ

قارچ

250 گرم

پیاز

1 عدد

خامه

1 پیمانه

روغن

2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم


طرز تهیه سس قارچ

  1. قارچ‌ها را در قطعات کوچک خرد کنید.


طرز تهیه سس قارچ | وب

  1. پیاز را نگینی کنید.


طرز تهیه سس قارچ | وب

  1. قارچ را در تابه به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  2. پیاز و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.


طرز تهیه سس قارچ | وب

  1. خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید و سپس سس را سرد و یا گرم سرو نمایید.



روش دوم:

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ و سیر

قارچ

300 گرم

سیر

3 حبه

کره

2 قاشق غذاخوری

خامه

1/3 پیمانه

پنیر پارمزان

2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده

2 قاشق غذاخوری

آویشن، نمک و فلفل

به میزان لازم


طرز تهیه سس قارچ خامه‌ای و سیر

  1. کره را در به همراه یک قاشق روغن روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
  2. قارچ را به تابه بیفزایید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
  3. خامه، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید.
  4. در نهایت سس را از روی حرارت بردارید و پارمزان رنده شده را به سس قارچ اضافه کنید و با جعفری ساطوری شده در کنار انواع پاستا و استیک سرو نمایید.



طرز تهیه سس قارچ | وب




روش سوم:

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ بدون خامه

قارچ

300 گرم

کره

3 قاشق غذاخوری

شیر سرد

2 و 1/2 پیمانه

آرد

3 قاشق غذاخوری

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زرد چوبه

به مقدار لازم


طرز تهیه سس قارچ بدون خامه

  1. قارچ را به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که نرم شود و آب آن کشیده شود. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.
  2. آرد را در شیر سرد حل کنید.
  3. کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه دهید.
  4. در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
  5. در صورت تمایل برای طعم بهتر از 2 قاشق خامه می‌توانید در روند پخت بهره ببرید.



طرز تهیه سس قارچ | وب


گروه آشپزی وب