شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
کلوچه لیمویی راحت و خوشمزه!
براي ايجاد يك مزه ي بزرگ بايد به دنبال ليمو هاي بزرگ باشيد. ميوه هاي زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. براي صرفه جويي در زمان، و پريدن از يك مرحله، به جاي كرم از بستني براي وسط كيك استفاده كنيد.
برای ايجاد يك مزه بزرگ بايد به دنبال ليمو های بزرگ باشيد. ميوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جويی در زمان، و پريدن از يك مرحله، به جای كرم از بستنی برای وسط كيك استفاده كنيد.
اطلاعات عمومی
كالری 546
چربی 30 گرم
چربی اشباع ----
كلسترول 192 ميلي گرم
سديم 276 ميلي گرم
مجموع كربوهيدرات 67 گرم
فيبر غذايی 1گرم
قند ---
پروتئين 7 گرم
كلسيم ---
كالری 546
چربی 30 گرم
چربی اشباع ----
كلسترول 192 ميلي گرم
سديم 276 ميلي گرم
مجموع كربوهيدرات 67 گرم
فيبر غذايی 1گرم
قند ---
پروتئين 7 گرم
كلسيم ---
زمان: 40 دقيقه
دمای فر: 375
مواد لازم
• 1 و 1/2 فنجان آرد كيك
• 1 قاشق چاي خوری بكينگ پودر
• 1/4 قاشق چای خوری نمك
• 1/4 قاشق چای خوری جوش شيرين
• 6 قاشق سوپ خوری كره بدون نمك
• 1 فنجان شكر
• 2 قاشق سوپ خوری شكر
• 3 تخم مرغ بزرگ
• 1/4 قاشق چای خوری وانيل
• 1/3 فنجان شير
• 1 ليموي بزرگ و1/4فنجان آب ليمو
• 1 فنجان كرم
• 2 قاشق سوپ خورب زنجبيل
دستور
1- درست كردن كيك:
دماي فر را روب 375 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. در يك ظرف جداگانه آرد، بكينگ پودر، نمك و جوش شيرين را الك كنيد. 1 فنجان شكر و كره را در يك كاسه متوسط ريخته و آن ها را با دستگاه مخلوط كن و با سرعت متوسط تا زمانی كه پف كند، مخلوط كنيد. يكی يكی تخم مرغ ها را به خمير اضافه كرده و مخلوط كنيد، بعد به تناوب آرد را به خمير اضافه كرده تا وقتی كه تركيب شوند آن ها را مخلوط كنيد. آب ليمو را هم بزنيد و به آن ها اضافه كنيد. 1/3 از خمير را در يك ظرف سفالی ريخته و آن را در فر قرار دهيد تا زمانی كه لبه های آن طلايی شود كه حدودا 10 دقيقه طول می كشد. زماني كه آن را از فر در می آوريد اجازه دهيد تا خنك شود، بعد از 5 دقيقه آن را برگردانيد تا كاملا خنك شود.
2- درست كردن كرم:
دو قاشق شكر باقی مانده و زنجبيل را به كرم اضافه كنيد و هم بزنيد و به اندازه 1/2 اينچ روی كيك ها بماليد و آن ها را سرو كنيد.
تهیه و ترجمه :گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
چگونه پنكیك بپزیم ؟!
توصیه های دکتر کیمیاگر درباره طبخ و مصرف انواع گوشت
آموزش تهیه ترشی بندری
نان پر شده با مرغ و بشامل
چیپس و پنیر فیله مرغ در مایکرویو
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران نماز جمعه دولت چهاردهم دولت پزشکیان محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری انتخابات رئیس جمهور ظریف مجلس شورای اسلامی
تهران گرمای هوا هواشناسی سازمان هواشناسی اربعین زلزله عزاداری پلیس وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پشه آئدس
مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو دلار
سینما کربلا امام حسین اوشین تلویزیون سینمای ایران خسرو شکیبایی امام حسین (ع) فیلم بازیگر
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن اسرائیل رژیم صهیونیستی تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر نقل و انتقالات تراکتور علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان علیرضا بیرانوند
اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ویندوز ناسا کامپیوتر اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور موبایل سرعت اینترنت فناوری
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی سرطان کاهش وزن افسردگی گیاهان دارویی