قیمت طلا امروز




 سیاست دفاع ایران

 سایت ایران آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

تفاهم‌نامه اسلام‌آباد انتخابی عقلانی برای تأمین منافع ملی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد عقلانی در حوزه سیاست خارجی گفت: دفاع از تصمیم ایران برای امضای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، دفاع از اعتماد به آمریکا نیست، بلکه دفاع از حق کشور برای انتخاب ابزار مناسب در جهت تأمین منافع ملی است.
 تفاهم‌نامه اسلام‌آباد انتخابی عقلانی برای تأمین منافع ملی
ایران آنلاین:

    حسین افشین روز دوشنبه در نشست با نخبگان کردستان با تشریح نگاه راهبردی به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دوگانه «مذاکره یا مقاومت»، اظهار کرد: پیش از هر چیز باید یک سوءتفاهم اساسی را کنار گذاشت؛ توافق کردن لزوماً مترادف با اعتماد کردن نیست. ما برای تصمیم‌گیری درباره آینده کشور به اعتماد نیاز نداریم، بلکه به «قدرت، عقلانیت و محاسبه» نیازمندیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وی با تبیین مفهوم قدرت ملی، افزود: قدرت یعنی داشتن حق انتخاب؛ کشور قدرتمند کشوری است که هیچ بازیگری نتواند آن را در برابر یک گزینه ناگزیر قرار دهد؛ ایران قدرتمند هم‌زمان باید توان دفاع، مذاکره، تجارت و ائتلاف‌سازی داشته باشد؛ بتواند مقتدرانه پشت میز مذاکره بنشیند و در صورت عدم تأمین حقوق ملت، از پشت همان میز برخیزد.

افشین با بیان اینکه مقاومت برای حفظ همین حق انتخاب شکل گرفته است، اضافه کرد: مذاکره نیز یکی از شیوه‌های اعمال و بهره‌گیری از حق انتخاب است. از این منظر، تفاهم‌نامه اسلام‌آباد مقصد نهایی نبوده و نیست، بلکه انتخابی عقلانی در میان گزینه‌های پیش‌روی کشور بود.

وی گفت: بهره‌گیری از یک ابزار به معنای کنار گذاشتن سایر ابزارها نیست و دفاع از امضای این تفاهم‌نامه نیز لزوماً به معنای دفاع از فرآیند اجرای آن به شمار نمی‌رود؛ چراکه هنر سیاست، شناخت ابزار مناسب در هر مقطع با هدف بیشینه‌سازی دستاوردها و کاهش هزینه‌ها است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه با بازخوانی رویکرد مسئله‌محور در مدیریت سیاسی، یادآور شد: در نگاه عقلانی، مذاکره یا عدم مذاکره موضوعیت مستقل ندارد، بلکه پرسش بنیادین این است که مسئله اصلی ایران چیست، منافع کشور در کجا تعریف می‌شود و چگونه می‌توان بدون عبور از اصول، با کمترین هزینه، گرهی از مسائل کشور گشود. سیاست خارجی در این معنا، مدیریت منافع و حل مسئله است، نه مدیریت شعارها.

افشین با اشاره به معنای عمیق استقلال و ایستادگی، تأکید کرد: در شرایط کنونی، پرسش اساسی این است که کدام تصمیم دامنه انتخاب‌های کشور را گسترده‌تر و هزینه‌های تحمیل‌شده بر مردم را کمتر می‌کند؛ استقلال یعنی هیچ قدرتی نتواند ایران را در موقعیتی با تنها یک گزینه قرار دهد.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای سطح قدرت کشور به ایجاد منفعت متقابل در روابط بین‌الملل گفت: سال‌ها ایستادگی نشان داد که دشمنی با ایران برای دیگران هزینه‌ساز است؛ اما مرحله بالاتر و تکمیلی قدرت آن است که جهان دریابد همکاری با ایران منفعت پایدار دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور افزود: دوستی‌های سیاسی در نظام بین‌الملل بدون اتکا به منافع مشترک اعم از ترکیبی از منافع علمی، فناوری، اقتصادی، امنیتی، ژئوپلیتیک و فرهنگی—دوام نخواهد آورد و باید محیطی بسازیم که همکاری با ایران غیرقابل جایگزین باشد.

  هنر سیاست تبدیل قدرت به دستاورد ملموس است

 

افشین با تأکید بر پیوند مستقیم علم و فناوری با دیپلماسی گفت: مرحله تکمیلی قدرت ملی آن است که همکاری با ایران برای شرکای بین‌المللی واجد منفعتی پایدار و غیرقابل جایگزین باشد تا کنار گذاشتن کشور از معادلات جهانی ممکن نباشد.

وی در ادامه تشریح الزامات سیاست خارجی و قدرت ملی اظهار کرد: رابطه راهبردی با کشورهایی نظیر چین، روسیه، هند، پاکستان، عراق، همسایگان آسیای مرکزی، قفقاز و حوزه خلیج‌فارس تنها زمانی پایدار می‌ماند که در محاسبه منافع ملی آن‌ها معنا و ارزش مشترک تولید کند؛ صِرف نامیدن یک کشور به عنوان «دوست یا شریک» کافی نیست، بلکه باید زمینه‌های واقعی و مشترک همکاری را خلق کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های سرشار کشور در حوزه‌های جغرافیا، انرژی، بازار، نیروی انسانی و علم و فناوری، اضافه کرد: داشتن ظرفیت به‌تنهایی مترادف با داشتن قدرت نیست؛ هنر راهبردی این است که این ظرفیت‌ها به شبکه‌ای درهم‌تنیده از منافع مشترک تبدیل شوند. در این نقطه است که علم، فناوری و دانشگاه‌ها مستقیماً به سیاست خارجی متصل می‌شوند.

افشین افزود: اگر تأکید داریم که همکاری با ایران باید دارای منفعت باشد، بخش مهمی از این منفعت را بخش فناوری و دانشگاه‌ها خلق می‌کنند. ما باید محصول و فناوری‌ای عرضه کنیم که بازار منطقه و جهان به آن نیاز داشته باشد؛ در حوزه‌های حیاتی چون آب، انرژی، سلامت، امنیت غذایی، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال راه‌حل ارائه دهیم تا حذف ایران از معادلات منطقه‌ای و جهانی هزینه‌بر و ناممکن شود. کشوری که توان حل مسائل دیگران را دارد، به سادگی قابل حذف نیست.

وی با تبیین لایه جدید امنیت ملی، تاکید کرد: هدف ما باید رسیدن به نقطه‌ای باشد که در پکن، مسکو، دهلی، بغداد، اسلام‌آباد، دوحه یا مسقط، هر تصمیمی درباره ایران با این محاسبه همراه شود که «آسیب به رابطه با تهران چه هزینه‌ای در پی دارد و چه منفعتی را سلب می‌کند؟» تحقق این راهبرد نه وابستگی است و نه عدول از استقلال، بلکه شکل پخته‌تر و مدرن‌تری از قدرت ملی است؛ چراکه استقلال یعنی تصمیم‌گیری در تهران و عقلانیت یعنی ایجاد منفعت در همکاری با ایران برای حداکثر بازیگران بین‌المللی.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تأکید مجدد بر عقلانی بودن رویکردهای دیپلماتیک از جمله تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، گفت: نباید قدرت و دیپلماسی را در برابر هم قرار داد؛ مذاکره بدون اتکا به قدرت آسیب‌پذیر است و قدرتی هم که نتواند به دستاورد ملموس سیاسی، اقتصادی و رفاهی برای مردم تبدیل شود، از تمام ظرفیت خود بهره نبرده است، در واقع هنر سیاست، تبدیل قدرت به نتیجه است.

افشین یادآور شد: مسئله بنیادین، دوگانه «مذاکره یا عدم مذاکره» نیست، بلکه مسئله اصلی «ایران» است. راهبرد جامع کشور بر ۲ پایه استوار است: «قدرت انتخاب» به گونه‌ای که هیچ گزینه‌ای به ما تحمیل نشود و «قدرت خلق منفعت» تا هیچ قدرتی نتواند به آسانی مسیر همکاری با ایران را کنار بگذارد.

  رفع دغدغه مسکن و استخدام نخبگان در اولویت دولت چهاردهم 

 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تشریح سازوکارهای نوین حمایتی از جامعه نخبگانی، از پیش‌بینی واگذاری زمین‌های مرغوب بدون تشریفات معمول، تسهیل وام‌های ساخت مسکن در قالب تعاونی، و جذب بدون آزمون نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خبر داد.

افشین با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی برای اتصال ظرفیت نخبگانی به ساختار اجرایی کشور گفت: هدف اساسی ما پیوند مستقیم نخبگان با دستگاه‌های اجرایی است. در حوزه‌های اولویت‌دار نظیر مدیریت هوشمند و بهینه‌سازی انرژی، معاونت علمی آمادگی دارد تا از شکل‌گیری و استقرار هسته‌های اولیه نخبگانی پشتیبانی همه‌جانبه داشته باشد.

وی با اشاره به جایگاه علمی برگزیدگان جایزه علامه طباطبایی افزود: جایزه علامه طباطبایی معتبرترین نشان علمی کشور است که معیارهای بسیار سخت‌گیرانه‌ای دارد و هر فرد تنها یک‌بار در طول حیات علمی خود امکان دریافت آن را می‌یابد. حضور اساتید برگزیده این جایزه در استان نشان‌دهنده عمق و کیفیت بالای پژوهش در این منطقه است.

رقابت دانشمندان ایرانی با بودجه‌های چند ۱۰ میلیارد دلاری جهان

رئیس بنیاد ملی نخبگان با مقایسه اعتبارات پژوهشی کشور با بنیادهای علم جهانی اظهار داشت: بودجه بنیادهای علمی مطرح دنیا رقمی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد دلار است، در حالی که کل اعتبارات شبکه علمی، دانشگاهی و حقوق و دستمزد کشور در مجموع زیر یک میلیارد دلار برآورد می‌شود. با وجود این شکاف اعتباری، دانشمندان و اساتید ما در بالاترین سطوح جهانی رقابت می‌کنند، ضمن اینکه با استقرار دولت چهاردهم و حضور چهره‌های دانشگاهی در رأس دولت، پیگیر افزایش جدی سهم پژوهش و تجهیز شبکه آزمایشگاه‌های ملی هستیم.

 

وی در خصوص مزیت‌های منطقه‌ای، اضافه کرد: باید بر مزیت‌های نسبی استان از جمله زنجیره ارزش کشاورزی و صنایع تبدیلی تمرکز کرد و با ورود سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و طرح‌هایی مانند شهرک سلامت، ارزش افزوده اقتصادی خلق کرد.

  تدابیر ویژه برای مسکن نخبگان؛ تسهیلات ساخت و تعاونی‌ها

 

افشین با اشاره به پیگیری دغدغه مسکن نخبگان، افزود: بر اساس آیین‌نامه‌های مصوب دولت چهاردهم، امکان تخصیص زمین به نخبگان خارج از فرآیندها و تشریفات ثبت‌نامی معمول فراهم شده است. انتظار داریم با همراهی استانداری، اراضی اختصاص‌یافته به نخبگان از میان زمین‌های مرغوب استان باشد. همچنین محدودیت‌های بانکی مربوط به ارزش زمین و وام برای حوزه «ساخت مسکن» برطرف شده و این تسهیلات می‌تواند از طریق تعاونی‌های نخبگانی جهت احداث واحدها تخصیص یابد.

رویکرد مهارت‌افزایی در طرح شهید احمدی‌روشن

وی درباره تفاوت رویکرد در طرح‌های نخبگانی و پژوهش‌های کلان گفت: در طرح‌هایی نظیر شهید احمدی‌روشن هدف ما تمرین، تجربه و مسئله‌محوری توسط جوانان و دانشجویان است و نباید چارچوب‌های سخت‌گیرانه نتیجه‌گرا مانع خلاقیت آنان شود؛ چراکه این مسیر فرصتی برای آشنایی با ساختار دستگاه‌های اجرایی است. در نقطه مقابل، طرح‌های مصوب بنیاد علم دارای استانداردهای دقیق و خروجی‌محور هستند.

  مسیرهای متنوع جذب و استخدام نخبگان و دوره‌های پسادکتری

 

معاون علمی رئیس‌جمهور با تشریح فرآیند استخدام و به‌کارگیری نخبگان اعلام کرد: مسیرهای متعددی از جمله دوره‌های پسادکتری (Postdoc) با حمایت مالی بنیاد ملی نخبگان و بنیاد علم طراحی شده که استادمحور است.

وی در خصوص جذب در دستگاه‌های اجرایی افزود: چنانچه دستگاه‌های استانی نیازهای خود را از طریق سازمان اداری و استخدامی تجمیع و اعلام کنند، نخبگان واجد شرایط (به‌ویژه پنج درصد برتر) بدون نیاز به آزمون استخدامی معرفی می‌شوند تا دستگاه‌ها از میان افراد معرفی‌شده اقدام به جذب کنند. اولویت این فرآیند با متقاضیان و ظرفیت‌های بومی همان استان است و پیش‌بینی می‌شود فراخوان آن تا پایان سال نهایی و منتشر گردد.

افشین به سازوکار جذب نخبگان در صنایع بزرگ و شرکت‌های خصوصی اشاره کرد و گفت: طرح جذب نخبگان در بخش خصوصی و بنیادهای بزرگ اقتصادی نیز برنامه‌ریزی شده و فراخوان آن در آبان یا اوایل آذرماه اعلام خواهد شد تا نخبگان بتوانند در بسترهای متنوع صنعتی و اجرایی به کار گرفته شوند.

به گزارش ایرنا، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور روز دوشنبه به سنندج سفر کرد.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، بازدید از پارک علم و فناوری استان، دیدار با هیات رئیسه دانشگاه کردستان، نشست با نخبگان استان و شرکت در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از برنامه‌های سفر معاون رئیس‌جمهور به کردستان بود.

 

 

انتهای پیام/







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی …
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این …
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح …
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به …
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...
اقتصادِ آماده‌باش؛ آرامش کی به زندگی ما برمی‌گردد؟ - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

اقتصادِ آماده‌باش؛ آرامش کی به زندگی ما برمی‌گردد؟ - سایت خبری اقتصاد پویا

مدت‌هاست زندگی اقتصادی مردم از حالت عادی خارج شده است. یک روز نگرانی از قیمت ارز، روز دیگر تورم، بعد خبرهای مربوط به جنگ و تنش، اختلال در تجارت، هزینه حمل، تغییر مقررات، مالیات، بیمه، انرژی و ده‌ها متغیر دیگر. شاید هرکدام از این اتفاقات به‌تنهایی قابل مدیریت باشد، اما وقتی بحران‌ها پشت سر هم [ ]
اقتصاد سوئد کاپیتالیستی است یا سوسیالیستی؟ | گزارش اکونومیست از سرزمین ای‌کیا و اسپاتیفای | وایکینگ‌های محبوب چپ و راست چه مشخصاتی دارند؟
سایت اقتصادنیوز

اقتصاد سوئد کاپیتالیستی است یا سوسیالیستی؟ | گزارش اکونومیست از سرزمین ای‌کیا و اسپاتیفای | وایکینگ‌های محبوب چپ و راست چه …

اقتصادنیوز: در سوئد دولت ممکن است بزرگ باشد، اما خدمات عمومی اغلب توسط بخش خصوصی ارائه می‌شوند: حدود یک‌سوم دانش‌آموزان سوئدی که دبیرستان را به پایان می‌رسانند، در موسساتی تحصیل کرده‌اند که توسط اپراتورهای غیردولتی اداره می‌شوند و بسیاری از آنها نیز انتفاعی هستند.
بندر، منطقه آزاد و کریدور ؛ سه ضلع تجارت - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

بندر، منطقه آزاد و کریدور ؛ سه ضلع تجارت - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / ایران در سال‌های گذشته پروژه‌های متعددی را برای توسعه بنادر، ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و تکمیل کریدورهای بین‌المللی دنبال کرده است؛ اما مشکل اصلی در بسیاری از موارد، کمبود زیرساخت منفرد نبوده است. مسئله مهم‌تر، نبود یک زنجیره کامل و هماهنگ است. ممکن است بندری از ظرفیت مناسب تخلیه و [ …
خاموشی؛ مالیات پنهان صنعت - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

خاموشی؛ مالیات پنهان صنعت - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / قطع برق خانگی می‌تواند آسایش و امنیت شهروندان را مختل کند و در فصل گرما حتی به مسئله‌ای مرتبط با سلامت عمومی تبدیل شود. از سوی دیگر، خاموشی صنایع به معنای توقف خطوط تولید، کاهش ظرفیت کارخانه‌ها، آسیب به تجهیزات، افزایش هزینه تمام‌شده کالا و در مواردی از دست رفتن بازارهای صادراتی [ ]
تورم کوتاه می‌آید؟!
خبرگزاری ایسنا

تورم کوتاه می‌آید؟!

سرعت رشد قیمت کالاها در ایران با همه‌ فشارها و تشدید محاصره اقتصادی به محدوده چهار درصد رسیده که در مقایسه با اوایل امسال تقریبا نصف شده است؛ سکان‌دار اقتصاد کشور می‌گوید که دولت اولویت خود را بر کنترل تورم قرار داده و برای رسیدن به این هدف، اقداماتی مثل ساماندهی بازار ارز، مدیریت کسری بودجه، کاهش شوک …
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ شهرداری تهران رسما کالابرگ را بی‌اعتبار اعلام کرد!/ چرا غرفه‌داران کالابرگ قبول نمی‌کنند؟

خلیج فارس بر سر دو راهی دردناک؛ پارادوکس ناخوشایند در برابر تحریم‌های تازه علیه تهران
سایت اکوایران

خلیج فارس بر سر دو راهی دردناک؛ پارادوکس ناخوشایند در برابر تحریم‌های تازه علیه تهران

اکوایران: شاید تصور شود که برای کشورهای خلیج فارس، کمپین فشار اقتصادی نسبت به دور دیگری از حملات ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ارجحیت داشته باشد، اما این استراتژی هم خطرات خاص خود را برای آن‌ها دارد،
نفت منطقه راه خود را پیدا کرد؛ چرا محموله‌های ایران معطل مانده؟
سایت رویداد‌ ۲۴

نفت منطقه راه خود را پیدا کرد؛ چرا محموله‌های ایران معطل مانده؟

داده‌های رصد نفتکش‌ها نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از نفت ایران همچنان روی آب مانده و فاصله صادرات تهران با ماه‌های قبل افزایش یافته است. این درحالی است که کشور‌های دیگر منطقه مسیر‌های جایگزین خود را فعال کرده‌اند؛ از انتقال کشتی‌به‌کشتی در دریای عمان تا استفاده از بنادر خارج از محدوده تنگه.
راه حل چهارم: آزادسازی همزمان واردات خودرو و قیمت بنزین / راه حل پنجم : به استان ها واگذار کنید
سایت عصرایران

راه حل چهارم: آزادسازی همزمان واردات خودرو و قیمت بنزین / راه حل پنجم : به استان ها واگذار کنید

دولت باید برای حل مشکل بنزین، به مردم امتیاز خوب و ارزشمندی بدهد و این امتیاز، آزادسازی کامل و بی قید و شرط و بدون تعرفه، همه انواع خودروها و موتورسیکلت هاست.
         
سایه گرانی نهاده‌ها بر امنیت غذایی/ ورود فناوری هسته‌ای به کشاورزی - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

سایه گرانی نهاده‌ها بر امنیت غذایی/ ورود فناوری هسته‌ای به کشاورزی - تسنیم

افزایش هزینه‌های تولید و کاهش سهمیه سوخت از چالش‌های جدید کشاورزی استان به‌شمار می‌رود.
کشتار دام مولد به دلیل رکود بازار؛ بانک کشاورزی گره نقدینگی دامدار را کورتر کرد
سایت اقتصاد معاصر

کشتار دام مولد به دلیل رکود بازار؛ بانک کشاورزی گره نقدینگی دامدار را کورتر کرد

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران دام سبک کشور، با اشاره به افزایش جمعیت دام و وضعیت مناسب تولید گفت: بازار دام با وجود فراوانی عرضه در رکود قرار گرفته و کاهش...
تراستی‌ها چگونه نفت ایران را می‌فروختند؟ جزئیات یک شبکه محرمانه - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

تراستی‌ها چگونه نفت ایران را می‌فروختند؟ جزئیات یک شبکه محرمانه - سرمایه و بورس

پرونده «تراستی‌ها» در هفته‌های اخیر از یک موضوع حاشیه‌ای به یکی از مهم‌ترین پرونده‌های اقتصادی و قضایی کشور تبدیل شده است.
نسخه تیم دولت برای کشیدن ترمز دلار چقدر جواب می‌دهد؟/ دولت به دنبال قیمت‌گذاری دستوری ارز نیست!
سایت اقتصاد ۲۴

نسخه تیم دولت برای کشیدن ترمز دلار چقدر جواب می‌دهد؟/ دولت به دنبال قیمت‌گذاری دستوری ارز نیست!

نرخ ارز با رکوردشکنی در روزهای اخیر، بار دیگر به کانون توجه تبدیل شده و اظهارات رئیس‌ کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد نشان می‌دهد سیاستگذار قصد ندارد با تعیین نرخ دستوری، بازار را به نقطه‌ای مشخص بازگرداند. تصویر ترسیم‌ شده، حرکت به سمت تقویت عرضه و ذخایر، کنترل نقدینگی و بازگشت ارز صادراتی است. البته از …
جنگ ترامپ چه بلایی سر تجارت ایران و امارات می‌آورد؟/ رابطه تهران و ابوظبی در خطر قرار گرفت
سایت اقتصاد ۲۴

جنگ ترامپ چه بلایی سر تجارت ایران و امارات می‌آورد؟/ رابطه تهران و ابوظبی در خطر قرار گرفت

امارات متحده عربی مبادلات تجاری و مالی با ایران را به حالت تعلیق درآورده که بر یک رابطه اقتصادی بزرگ به ارزش سالانه نزدیک به 30 میلیارد دلار تأثیر می‌گذارد.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مقایسه جالب قبض برق و پول پتیزا توسط وزیر نیرو!

سایت اقتصاد ۲۴

برخی قبوض برق ۱۰ برابر شد!/ پای تعرفه‌های جدید در میان است؟

عقب‌نشینی موقت آمریکا تا انتخابات نوامبر چراغ سبز دیپلماسی، تحریم‌ها را معلق خواهد کرد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

عقب‌نشینی موقت آمریکا تا انتخابات نوامبر چراغ سبز دیپلماسی، تحریم‌ها را معلق خواهد کرد؟ | نفت ما

بازار جهانی نفت در پی ارسال سیگنال‌های مثبت دیپلماتیک و پررنگ شدن نشانه‌های تنش‌زدایی منطقه‌ای از سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران تا توافق ایران و عمان بر سر دریانوردی ایمن در تنگه هرمز با افت محسوس قیمت‌ها روبه‌رو شد؛ به‌طوری‌که بهای نفت برنت با افتی نزدیک به چهار درصد به پایین‌ترین سطح یک هفته اخیر …
اقتصاد ایران زیر فشار، ترامپ در آستانه انتخابات/ بازی واقعی واشنگتن چیست؟
سایت اقتصاد ۲۴

اقتصاد ایران زیر فشار، ترامپ در آستانه انتخابات/ بازی واقعی واشنگتن چیست؟

تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران، همزمان با تداوم تنش در خلیج فارس و بن‌بست مذاکرات، این پرسش را جدی‌تر کرده که هدف واقعی واشنگتن چیست: وادار کردن تهران به عقب‌نشینی، فرسایش اقتصادی یا استفاده از فشار برای گرفتن امتیاز در پای میز مذاکره؟ در سوی دیگر، هزینه این بازی برای اقتصاد ایران و زندگی مردم هر روز …
آماری نگران کننده از تجارت خارجی ایران در سال ۱۴۰۵/ چرا افت واردات از کاهش صادرات خطرناک‌تر است؟
سایت اقتصاد ۲۴

آماری نگران کننده از تجارت خارجی ایران در سال ۱۴۰۵/ چرا افت واردات از کاهش صادرات خطرناک‌تر است؟

آمار تجارت خارجی ایران در پنج ماه نخست ۱۴۰۵، از کوچک‌ شدن نگران‌ کننده شریان‌های تجاری کشور خبر می‌دهد؛ صادرات غیرنفتی ۲۸.۲ درصد و واردات ۲۶.۱ درصد کاهش یافته است. تداوم این روند، فشار بر منابع ارزی، تولید داخلی و در نهایت سفره خانوار‌ها را تشدید می‌کند.
سایت اقتصاد ۲۴

جلسه ۳ ساعته اقتصادی در بانک مرکزی/ نسخه دولت برای مقابله با فشار آمریکا چیست؟

از مدرسه تا جاده/ مودیان مقصد مالیات خود را انتخاب می‌کنند
سایت اقتصاد ۲۴

از مدرسه تا جاده/ مودیان مقصد مالیات خود را انتخاب می‌کنند

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم در سال ۱۴۰۵ می‌توانند محل هزینه‌کرد مالیات خود را از میان ۲ هزار و ۸۳ پروژه ملی و استانی انتخاب کنند؛ طرحی که قرار است بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان از درآمدهای مالیاتی را به تأمین مالی این پروژه‌ها اختصاص دهد.
روزهای سخت اقتصادی پیش روی مردم عادی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

روزهای سخت اقتصادی پیش روی مردم عادی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین کریمی دولت ترامپ در روزهای اخیر از دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران خبر داده و واشنگتن هشدار داده است کشورهایی که با ایران همکاری اقتصادی داشته باشند نیز ممکن است با تحریم‌های ثانویه مواجه شوند.اما پشت تمام این واژه‌های سیاسی و اقتصادی، یک واقعیت ساده وجود دارد: هزینه نهایی فشار اقتصادی را مردم …
اقتصاد در تله واسطه‌گری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

اقتصاد در تله واسطه‌گری - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین جلیلی بال / در چنین اقتصادی، فردی که سرمایه خود را وارد خط تولید می‌کند باید با هزینه مواد اولیه، دستمزد، مالیات، بیمه، انرژی، حمل‌ونقل، تأمین مالی، مقررات و نوسان نرخ ارز مواجه شود. در مقابل، فعالیت‌های واسطه‌گری در برخی بازارها می‌توانند با سرمایه کمتر و در مدت کوتاه‌تری سود ایجاد کنند. وقتی این …
ثروت آفرینی ملی با توان ایرانی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ثروت آفرینی ملی با توان ایرانی - سایت خبری اقتصاد پویا

اهمیت این کشف اما تنها در حجم گاز موجود در زیر زمین خلاصه نمی‌شود. ایران در شرایطی این میدان را کشف کرده که همزمان با رشد مصرف داخلی، ناترازی گاز، نیاز صنایع به انرژی و ضرورت حفظ ظرفیت تولید نفت و پتروشیمی مواجه است. بنابراین هر میدان جدید، زمانی به یک دستاورد واقعی تبدیل می‌شود [ ]
فشار تازه بر شریان مالی کشور - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

فشار تازه بر شریان مالی کشور - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ اهمیت تحولات اخیر اما از آنجا بیشتر می‌شود که دولت دونالد ترامپ در روزهای اخیر فشار اقتصادی بر ایران را به سطح تازه‌ای رسانده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا در ۲۴ اوت ۲۰۲۶ از تشدید فشارها بر شبکه مالی و تجاری ایران خبر داد و به کشورها هشدار داد در صورت ادامه همکاری اقتصادی با [ ]
شش ماه جنگ و شوک نفتی | نیمی از نفت جهان از مناطق جنگی تأمین می‌شود | موج گرانی سوخت زیر سایه جنگ ایران و اوکراین
سایت اقتصادنیوز

شش ماه جنگ و شوک نفتی | نیمی از نفت جهان از مناطق جنگی تأمین می‌شود | موج گرانی سوخت زیر سایه جنگ ایران و اوکراین

اقتصادنیوز: شش ماه پس از آغاز جنگ ایران، بحران انرژی ابعادی کم‌سابقه پیدا کرده؛ به‌طوری که نزدیک به نیمی از تولید نفت جهان اکنون از کشورهایی می‌آید که درگیر جنگ، تنش یا محدودیت‌های ژئوپلیتیکی هستند.
آزمون کلیدی استراتژی جنگی ترامپ | تجارت با امارات برای اقتصاد ایران چقدر مهم است؟ | عقبگرد از رابطه‌ای که بازسازی شد
سایت اقتصادنیوز

آزمون کلیدی استراتژی جنگی ترامپ | تجارت با امارات برای اقتصاد ایران چقدر مهم است؟ | عقبگرد از رابطه‌ای که بازسازی شد

اقتصادنیوز: امارات متحده عربی مبادلات تجاری و مالی با ایران را به حالت تعلیق درآورده که بر یک رابطه اقتصادی بزرگ به ارزش سالانه نزدیک به 30 میلیارد دلار تأثیر می‌گذارد.
شکاف ۷ ساله ایران با جهان در پذیرش هوش مصنوعی | فرهاد نیلی: هنوز مسئله داده در کشور حل نشده است | نیلی احمدآبادی: تولید علم دیگر در انحصار بشر نیست
سایت اقتصادنیوز

شکاف ۷ ساله ایران با جهان در پذیرش هوش مصنوعی | فرهاد نیلی: هنوز مسئله داده در کشور حل نشده است | نیلی احمدآبادی: تولید علم …

اقتصادنیوز: آنچه درباره نقش هوش مصنوعی در عملکرد شرکت‌های بزرگ و افزایش ارزش سهام آنها مطرح می‌شود، تنها بخشی از واقعیت این فناوری است؛ در حالی که ابعاد عمیق و تحول‌آفرین آن هنوز در کشور به‌طور جدی مورد توجه قرار نگرفته است.
حماسه‌ای دیگر از مدیرعامل ناکارمد صندوق بازنشستگی کشوری | مهلت سه روزه دیوان محاسبات به شرکت انبار‌های عمومی برای اجرای رأی قطعی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

حماسه‌ای دیگر از مدیرعامل ناکارمد صندوق بازنشستگی کشوری | مهلت سه روزه دیوان محاسبات به شرکت انبار‌های عمومی برای اجرای رأی …

نامه اخیر دادسرای دیوان محاسبات درباره یکی از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، از ادامه یک پرونده مالی پس از صدور رأی قطعی حکایت دارد.
آیا سهم برابر بنزین، عدالت انرژی است؟
سایت اکوایران

آیا سهم برابر بنزین، عدالت انرژی است؟

اکوایران: در روزهای اخیر، در کنار بحث افزایش قیمت بنزین، پیشنهاد دیگری نیز مطرح شده است که بر اساس آن، به جای آنکه سهمیه بنزین به خودرو تعلق بگیرد، سهمی برابر به هر ایرانی اختصاص داده شود. بر اساس این ایده، فرد می‌تواند سهم خود را مصرف کند و اگر خودرو ندارد یا به آن نیاز ندارد، سهم خود را به دیگری بفروشد.
سایت اکوایران

اقتصاد ایران در برابر آزمون تحریمی جدید

سایت اکوایران

جنگ به زندگی روس‌ها رسید؛ اقتصاد روسیه تا کجا دوام می‌آورد؟

هشدار مرکز پژوهش‌ها درباره تشدید تورم؛ چرا قیمت‌ها پایین نمی‌آیند؟
سایت اکوایران

هشدار مرکز پژوهش‌ها درباره تشدید تورم؛ چرا قیمت‌ها پایین نمی‌آیند؟

اکوایران: تورم در اقتصاد ایران پس از یک دوره مقاومت در برابر کاهش، دوباره مسیر افزایشی به خود گرفته است. گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد متوسط تورم ماهانه که در سال ۱۴۰۳ کمتر از ۳ درصد بود، در نیمه نخست سال بعد به حدود ۳.۴ درصد رسید و تورم تولیدکننده نیز در شهریور ۱۴۰۴ از مرز ۴۱ درصد عبور کرد.
         
ضربه جنگ ایران به بازار نفت آسیا؛ چین جلو زد، هند عقب ماند
سایت اکوایران

ضربه جنگ ایران به بازار نفت آسیا؛ چین جلو زد، هند عقب ماند

جنگ ایران فقط جریان نفت در خاورمیانه را مختل نکرده؛ حالا رقابت چین و هند برای نفت روسیه نیز به بازار سوخت آسیا فشار آورده است. کاهش دسترسی هند به نفت روسیه در شرایطی رخ می‌دهد که این کشور یکی از تأمین‌کنندگان اصلی بنزین و گازوئیل آسیاست؛ بنابراین ادامه این روند می‌تواند از سپتامبر به کاهش عرضه و افزایش …
هشدار درباره دلار ۳۰۰ هزار تومانی؛ فشار تحریم‌ها و جنگ تا کجا ادامه دارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

هشدار درباره دلار ۳۰۰ هزار تومانی؛ فشار تحریم‌ها و جنگ تا کجا ادامه دارد؟

پیش‌بینی رشد ۲۵ تا ۵۰ درصدی دلار تا پایان سال و ورود نام همتی به شعار‌های اعتراضی، نشان می‌دهد تبعات بحران کنونی دیگر به بازار ارز محدود نمانده و به معیشت و نارضایتی اجتماعی رسیده است.
به اندازه ۳ بودجه فعلی، پول چاپ شده و در دست مردم است / دوقطبی‌سازی‌ها در این شرایط «قوز بالای قوز» است
سایت تجارت نیوز

به اندازه ۳ بودجه فعلی، پول چاپ شده و در دست مردم است / دوقطبی‌سازی‌ها در این شرایط «قوز بالای قوز» است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد دولت در مدیریت شرایط اقتصادی و معیشتی کشور گفت: مردم امروز زیر فشار شدید گرانی، تورم و مشکلات ناشی از ناترازی‌ها قرار دارند، اما دولت همچنان درگیر روزمرگی است و نسخه مشخصی برای اداره اقتصاد در شرایط جنگی ارائه نکرده است.
«تخته» گاز را از بن‌بست خارج می‌کند؟
سایت تجارت نیوز

«تخته» گاز را از بن‌بست خارج می‌کند؟

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: کشف یک میدان به تنهایی نمی‌تواند راه‌حل نهایی ناترازی گاز باشد. برای عبور از این بحران، اقدامات همزمان و بنیادین باید انجام شود.
امنیت غذایی؛ ضرورتی که آب می‌طلبد
خبرگزاری مهر

امنیت غذایی؛ ضرورتی که آب می‌طلبد

گرگان-گلستان به عنوان قطب کشاورزی، وظیفه‌ی تأمین محصولات کلیدی و استراتژیک کشور را بر عهده دارد، اما این مسئولیت بزرگ، با یک چالش بزرگ مصرف بالای آب گره خورده است.
ویدیو/ یک تصمیم ۴ میلیارد دلاری علیه دلار؟ بازارهای جهانی نگران شدند
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ یک تصمیم ۴ میلیارد دلاری علیه دلار؟ بازارهای جهانی نگران شدند

دلار آمریکا در نزدیکی پایین‌ترین سطح چند ماه اخیر قرار گرفته و بازارهای جهانی با نگرانی تحولات واشنگتن را دنبال می‌کنند. «المیادین» می گوید ماجرا از تصمیم خزانه‌داری آمریکا برای دو برابر کردن بازخرید اوراق قرضه بلندمدت آغاز شد.
         
وقتی ایرانیان مقیم خارج می‌توانند خودرو وارد کنند، اما ایرانیان مقیم داخل نه!
خبرگزاری ایسنا

وقتی ایرانیان مقیم خارج می‌توانند خودرو وارد کنند، اما ایرانیان مقیم داخل نه!

در حالی که واردات برخی خودروهای لوکس از جمله تویوتا، لندکروزر و لکسوس برای ایرانیان مقیم خارج از کشور با تامین ارز از منابع شخصی آنها مجاز شده، اما ایرانیان مقیم داخل کشور حتی در صورت برخورداری از منابع ارزی شخصی، امکان استفاده از این مسیر وارداتی را ندارند؛ موضوعی که بار دیگر ابهام درباره منطق سیاست …
بازار عکاسی در انتظار رونق/ عکس مدارک به عکاسان حرفه‌ای برمی‌گردد؟
خبرگزاری ایسنا

بازار عکاسی در انتظار رونق/ عکس مدارک به عکاسان حرفه‌ای برمی‌گردد؟

رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران با اشاره به چالش‌های این صنف در زمینه تهیه عکس‌های پرسنلی، صدور جواز کسب و فعالیت در فضای مجازی، گفت: آموزش و پرورش، ثبت احوال و پلیس+۱۰ هر کدام به شیوه‌ای عکس مورد نیاز خود را تهیه می‌کنند و با توجه به محدود شدن زمینه‌های فعالیت عکاسان، این اتحادیه پیگیر استفاده …
بی ثباتی مدیریتی دلیل عدم ساماندهی آنتن‌های مخابراتی/ همه اپراتورها ازیک آنتن استفاده کنند
خبرگزاری ایسنا

بی ثباتی مدیریتی دلیل عدم ساماندهی آنتن‌های مخابراتی/ همه اپراتورها ازیک آنتن استفاده کنند

عضو شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از وضعیت شرکت ارتباط مشترک شهر و نحوه مدیریت آن در دوره فعلی، گفت: این شرکت با دو هدف ساماندهی آنتن‌ها و استفاده مشترک اپراتورها از دکل‌های مخابراتی و همچنین دریافت حقوق شهر از اپراتورها و کسب درآمد برای شهرداری ایجاد شده است، اما در این دوره نه ساماندهی خوبی صورت …
چرا تبلیغات در فضای مجازی محبوب شده است؟
خبرگزاری ایسنا

چرا تبلیغات در فضای مجازی محبوب شده است؟

با گسترش روزافزون فضای مجازی، دیگر تبلیغات جای خود را از روزنامه به فضای اینترنت داده است.این روزها تبلیغ در فضای مجازی به یکی از مؤثرترین روش‌ها برای معرفی مشاغل، پیدا کردن مشتریان جدید و کسب درآمد تبدیل شده است.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ از میدان جنگ تا پمپ‌بنزین؛ هزینه جهانی جنگ علیه ایران

پرداخت بیش از ۱۰ میلیون فقره تسهیلات بانکی/ صنعت در صدر ارزش، خانوار بیشترین تعداد
خبرگزاری ایرنا

پرداخت بیش از ۱۰ میلیون فقره تسهیلات بانکی/ صنعت در صدر ارزش، خانوار بیشترین تعداد

تهران- ایرنا- آمار چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد شبکه بانکی بیش از ۱۰.۵ میلیون فقره تسهیلات به ارزش ۴۰ هزار و ۵۲۲ میلیارد ریال پرداخت کرده است؛ در حالی که خانوارها بیشترین تعداد وام‌ها را دریافت کرده‌اند.
سقوط اخلاق در کالبد تجارت - همدلی
روزنامه همدلی

سقوط اخلاق در کالبد تجارت - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار در تلاطم‌های اقتصادی، مرز میان «تدبیر برای بقا» و «بهره‌کشی از ناآگاهی» به شدت باریک شده است. اما آنچه امروز در بازار ایران شاهد آن هستیم، فراتر از یک اشتباه مدیریتی یا ناتوانی در تأمین کالا است. ما با پدیده‌ای روبرو هستیم که در آن، «خالی‌فروشی» از یک رفتار موردی و [ ]
اقتصاد بنزین از تثبیت قیمت تا مدیریت تقاضا
سایت ایران آنلاین

اقتصاد بنزین از تثبیت قیمت تا مدیریت تقاضا

بنزین در ایران دیگر فقط یک فرآورده نفتی یا یک قلم از سبد هزینه خانوار نیست؛ به مسأله‌ای تبدیل شده که همزمان با معیشت مردم، بودجه دولت، منابع ارزی، حمل‌ونقل عمومی و حتی تصور جامعه از عدالت گره خورده است.
۵ میلیون لیتر قاچاق روزانه بنزین
روزنامه هفت صبح

۵ میلیون لیتر قاچاق روزانه بنزین

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با هفت‌صبح راهکارهای مهار قاچاق و کاهش ناترازی بنزین بدون افزایش قیمت را تشریح کرد
قسطی شدن خرید‌های سوپرمارکتی؛ وقتی فقر هم قسط‌بندی می‌شود
سایت رویداد‌ ۲۴

قسطی شدن خرید‌های سوپرمارکتی؛ وقتی فقر هم قسط‌بندی می‌شود

خرید قسطی محصول گسترش فقر در جامعه و ناتوانی مردم برای خرید‌های ضروری و بعضا غیرضروری است، اما آنجا معادله متفاوت می‌شود که فهرست کالا‌های قسطی و نحوه تبلیغات آن را می‌بینیم که به سوپرمارکت رسیده است.
ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها در کدام کشورهاست؟
سایت اقتصاد ۲۴

ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها در کدام کشورهاست؟

پرونده تراستی‌ها در هفته‌های اخیر با اعلام ابعاد مالی و قضایی گسترده، به یکی از مهم‌ترین موضوعات اقتصادی کشور تبدیل شده است. مهراد عباد، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی ریشه‌های شکل‌گیری این شبکه و ابعاد مختلف آن پرداخته است.
سرمقاله خراسان/ جراحی اقتصادی و مسئله «تشخیص» | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ جراحی اقتصادی و مسئله «تشخیص» | آخرین خبر

خراسان/ «جراحی اقتصادی و مسئله «تشخیص»» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم مسعود حمیدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: سال‌ها یکی از گزاره‌های محوری در ادبیات سیاست‌گذاری اقتصادی ایران این بوده است که بخش قابل‌توجهی از منابع یارانه‌ای دولت، به‌جای آنکه به مصرف‌کننده نهایی برسد، در ح
گران نمی‌شود
سایت روزنامه سازندگی

گران نمی‌شود

معاون‌ اول رئیس‌جمهور و نایب‌رئیس مجلس اعلام کردند: قیمت بنزین تا پایان سال افزایش نخواهد یافت اما سهمیه‌ها کاهش می‌یابد
هزینه بسته‌بندی مواد غذایی ۳برابر شد؛ عامل جدید گرانی کالاها - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

هزینه بسته‌بندی مواد غذایی ۳برابر شد؛ عامل جدید گرانی کالاها - سرمایه و بورس

بازار کالاهای اساسی در شرایطی با افزایش قیمت مواد غذایی مواجه است که به گفته دبیر کمیسیون تخصصی مواد غذایی و دخانیات اتاق اصناف ایران، در حال حاضر کمبود ملموسی در بازار وجود ندارد و سطح موجودی کالاها همچنان قابل قبول است.
تایر در دو راهی قیمت و تولید
سایت دنیای خودرو

تایر در دو راهی قیمت و تولید

امید محمدی در سرمقاله روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ روزنامه دنیای خودرو به موضوع «وضعیت صنعت تایر» پرداخت