دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

مصرف پرتقال در دوران بارداری


پرتقال حاوی مقادیر بالای پتاسیم، ویتامین C ، فولیک اسید و آب و مقدار اندک سدیم است.این ترکیب ریزمغذی ها باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی مادر، تنظیم آب موردنیاز بدن، جلوگیری از فشار بالا در حین بارداری، کمک به تشکیل سلول های خونی جنین و تکامل جفت می شود.
البته در برخی منابع استفاده از آب پرتقال پاستوریزه به جای آب پرتقال های خانگی (به علت خطر آلودگی به باکتری های خطرناک) با شرط آنکه افزودنی های مضر مانند مقادیر بالای شکر نداشته باشند، توصیه شده است.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.