جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
چگونه می توانم پزشک مناسبی انتخاب کنم؟
فرزند نت: قبل از اینکه جست و جو برای پزشک مناسب را آغاز نمایید بهتر است ببینید چه کسانی می توانند به عنوان پزشک فرزندتان مورد بررسی قرار بگیرند:
· پزشک اطفال:کسانی را پزشک اطفال می نامند که چند سال آخر دانشگاه را منحصرا به گرفتن تخصص درباره کودکان گذرانده است، چنین اشخاصی از طرف وزارت بهداشت و درمان دارای بورد تخصصی می باشند.
· پزشک عمومی:دایره بیمارانی که به سراغ این پزشک می آیند وسیع تر می باشند، ولی شاید نتوانند به بیماری هایی که مختص نوزادان است و جنبه تخصصی دارند واقف باشند، البته برخی از این پزشکان در اثر تجربه فراوان مهارت و تخصص لازم را به دست آورده اند.
چگونه می توانید پزشک مناسبی انتخاب کنید؟
· از دوست، آشنا، همسایه، همکار و مشاور روانشناسی تان و هر کس دیگری که نظرش را قبول دارید بخواهید که پزشک مناسبی را به شما معرفی کنند.
· بررسی کنید که شرکت بیمه شما، طرف قرار داد دکترهایی که در فهرست تان است می باشد.
· به دیدن پزشکان مختلف بروید. برخی از پزشکان برای مشاوره حق ویزیت دریافت نمی کنند.
· از منشی مبلغ ویزیت را جویا شوید.
نکاتی در مورد تشخیص پزشک مناسب
· سوابق تحصیلی پزشک: مدرک تحصیلی پزشک را جویا شوید و اینکه این مدرک را از چه دانشگاه و چه کشوری گرفته است، همچنین از تخصص او مطمئن شوید.
· شیوه تربیت و پرورش کودک: آیا روش مطلوب پزشک در تربیت و پرورش کودک با روشی که در نظر شما است همخوانی دارد؟
· شیوه درمان بیماری: برخی از پزشکان فوراً دارو تجویز می کنند، ولی برخی دیگر صبر می کنند تا ببینند بدن نوزاد تا چه حدی از پس بیماری بر می آید. از همین حالا بدانید قرار است بیماری های احتمالی نوزادتان به چه روشی درمان شود تا در آینده مجبور به مقاومت در مقابل حرف های پزشک نشوید.
· جانشین پزشک: پزشک کودک ممکن است همیشه در دسترس نباشد به خصوص زمانی که فرزندتان به طور ناگهانی بیمار می شود و شاید مجبور شوید اورژانسی به سراغ پزشک دیگری بروید.
· ساعت کاری مطب: برخی پزشکان عصرها و روزهای تعطیل نیز در مطب می باشند. بهتر است از ساعت کاری مطب مطلع گردید تا بتوانید زمان معاینات را با برنامه های خود تطبیق دهید.
· فاصله مطب پزشک تا خانه: علاوه بر معاینات منظم که زمان آن ها از پیش تعیین شده می باشد ممکن است زمانی پیش آید که فرزندتان مریض شده و باید او را سریع به دکتر ببرید. این را هم بدانید که در سال اول مجبورید گاه و بی گاه به مطب مراجعه کنید چرا که وقت های معاینه نوزاد بسیار فشرده و نزدیک به هم خواهد بود. پس حتماً به فاصله مطب پزشک تا محل زندگی تان توجه نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست